| Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Drujdas PLSák
Poeet p?íspivku : 4 Localisation : Třebíč Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Sun 3 Sep - 21:43 | |
| Ahoj. me jmeno je Leoš a je mi 14 let. UO hraji us asi pul roku od zalozeni. Ma postava ve hre je Drujdas (orc) level 18. Do vasi guildy bych chtel pro to, aby ma asi 8. postava dosahla mistrovskeho levelu. Kdyztak me pisnete na icq - 227-645-925. Kdyztak me prosim pisnete na icq aj do offu jestli jste me vzali ci ne, jelikoz se na tyto stranky moc nedivam. Dekuji | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Sun 3 Sep - 22:11 | |
| Je to postava od začiatku? Mená predošlích postáv? | |
|
| |
Drujdas PLSák
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Mon 4 Sep - 17:01 | |
| Ano postava je odzacatku a jmena predeslych postav nezverejnim, jelikoz za ne hraje bratranec. Byl jsem v guildach PoD, Hell a DoM. | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Mon 4 Sep - 17:58 | |
| - Drujdas napsal:
- Ano postava je odzacatku a jmena predeslych postav nezverejnim, jelikoz za ne hraje bratranec. Byl jsem v guildach PoD, Hell a DoM.
Zakladám hlasovanie ale prečo si odyšiel z Hell? | |
|
| |
Drujdas PLSák
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Tue 5 Sep - 18:02 | |
| Z Hell jsem odesel s minulou postavou proto, Ze jsem ji predaval bratracovi, a ten nechce guildovat | |
|
| |
Stribrna liska Stokař
Poeet p?íspivku : 42 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Tue 5 Sep - 22:35 | |
| Rad bych znal tvé postavy. Za člověka vzdy hovoří jeho prace tak se pochlup. Jeto jedna z podminek vědet kdo si. | |
|
| |
Drujdas PLSák
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Wed 6 Sep - 17:55 | |
| ok: Hell Blound, Mark, Petqo, Pawull. Moje nejuspesnejsi postavy. | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Wed 6 Sep - 18:56 | |
| Petqo? Toho si kúpil alebo čo? Uspešný je len ten čo niečo zvládne sám. Petqa poznám veľmi dobre . Prestaň mať keci. Tu postavu dal preč na lvl 30+ Tak aká úspešnosť? | |
|
| |
Martyn PLSák
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 30. 08. 06
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Wed 6 Sep - 19:34 | |
| pawul je muj kámoš a má postavu od začátku a má jí furt!!! | |
|
| |
Mirik Anonymní
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Thu 7 Sep - 15:04 | |
| |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Thu 7 Sep - 15:32 | |
| Hlasovanie rozhodlo. Neprijatý. | |
|
| |
Stribrna liska Stokař
Poeet p?íspivku : 42 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Thu 7 Sep - 16:29 | |
| Ale nevym jak ti ale hell blud znam pawula taky takze nevym co si mam myselt | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors Thu 7 Sep - 21:21 | |
| - Stribrna liska napsal:
- Ale nevym jak ti ale hell blud znam pawula taky takze nevym co si mam myselt
Heh nechápem mu. Pýtal som sa Petqa. Či mal niekdo Petqa pred ním. Povedal nie. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors | |
| |
|
| |
| Žádanka o přijetí do guildy DDragon Warriors | |
|