| Manita chce k vám | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
soldier Veteran
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 23. 09. 06
| Předmět: Manita chce k vám Sat 23 Sep - 20:28 | |
| Ahojte , chtěl bych k vám s elfkou 17 úrovně(tak 3k expu do 18) , povoláním hraníčář a jménem Manita. Na Endoru hraju 2,5 roku avšak moje nejlepší postavy už nemám. Měl jsem žoldáka Gobiho(24 lvl , pak jsem ho smazal) , Girl rogue (21 lvl , dal jsem ji kámošovi) , jinak mám priestku Urquel - 15 lvl , Biohazarda - fire mag 15 lvl , mam přístup na crafty Marketa , Manic Minner , Ko Bur. S kámošem trénuju crafty Eolla a Soledo. Krom toho mam Luckynku - merc 28 od kámoše který přestal hrát a Luckydealera pk druid 25 lvl. Pro guildu můžů být užitečný craft službami a výpomocí do dungu , popř. animaltamingem (moc netamuju). Z guildy znam jen pár lidí a to od vidění. V reálu je mi 15 let , studuju eltech. školu , jezdim na skatu a hraju na kytaru a posloucham heavy metal. Byl sem v guildách RaM(guilda stara tak 2 roky ) , GM , TMN , CoM , BoD , Invul.. Guildu nemam už tak 3 měsíce , shánim guildu s dobrýma lidma kteří chodí expit ... v dungu sem nebyl ani nepamatuju .. naposled burned ale tam sem tak často že ten už ani neberu jako dung , jinak expit chodim rád a pvp mam jěště radši , RP beru , ale RP hráč nejsem. TS , UO Mapu , ICQ(235362022) mam , ale mikrofon mi nefunguje od tý doby co tam otec pájel ňáký drátky , vim že nesplňuju lvl , ale bohužel nemam s kym expit a burned už me tuze nebaví a to je asi vše ... EDIT: Kvůli pravopis. chybám ... | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Manita chce k vám Sat 23 Sep - 23:43 | |
| ako dlho máš Luckydealera? | |
|
| |
soldier Veteran
| Předmět: Re: Manita chce k vám Sun 24 Sep - 9:23 | |
| - allaard napsal:
- ako dlho máš Luckydealera?
no teď ho mam 3 dny , jestli myslíš jak běhal cca před týdnem a tak u HC , tak to hrál pův. majitel , kterej se pak pohádal s guildou a už podruhý s tim seknul , teď už asi nadobro , pak jsem ho měl eště předtim než se vrátil , asi měsíc z5 , to sem ho měl docela dlouho | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Manita chce k vám Sun 24 Sep - 9:47 | |
| On by sem nam do guildy hlavne hodil tvuj priest.Aktivne hrajiciho priesta potrebujem jako sul. | |
|
| |
soldier Veteran
| Předmět: Re: Manita chce k vám Sun 24 Sep - 10:27 | |
| - Vali napsal:
- On by sem nam do guildy hlavne hodil tvuj priest.Aktivne hrajiciho priesta potrebujem jako sul.
no priestit můžu , ale sták bych radši expil rangera | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Manita chce k vám Sun 24 Sep - 18:12 | |
| - soldier napsal:
- Vali napsal:
- On by sem nam do guildy hlavne hodil tvuj priest.Aktivne hrajiciho priesta potrebujem jako sul.
no priestit můžu , ale sták bych radši expil rangera To je pravda ale aj tak má malý lvl do guildy. Zavolám ta na dung nech vieme ským hráme a potom sa rozhodne. | |
|
| |
soldier Veteran
| Předmět: Re: Manita chce k vám Sun 24 Sep - 19:23 | |
| - allaard napsal:
- soldier napsal:
- Vali napsal:
no priestit můžu , ale sták bych radši expil rangera To je pravda ale aj tak má malý lvl do guildy. Zavolám ta na dung nech vieme ským hráme a potom sa rozhodne. ok | |
|
| |
Angel of Death PLSák
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 07. 08. 06
| Předmět: Re: Manita chce k vám Wed 27 Sep - 22:24 | |
| Ja vim ze asi do toho moc kecat nemuzu ale v guilde uz nejakou tu chvili jsem...za tohoto hrace se muzu zarucit znam ho uz hodne dlouho a je to proste pohodovy typek...nemohla byse udelat vyjimka?? | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Manita chce k vám Fri 29 Sep - 19:34 | |
| Zakladám hlasovanie, Výnimočne. | |
|
| |
Franky PLSák
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 23. 08. 06
| Předmět: Re: Manita chce k vám Sat 30 Sep - 10:53 | |
| - Vali napsal:
a kdyz sem se sem hlasil s 12.lvlem Priestem tak ste ohrnovali nos :p ted uz mam 19 a sem na to pysny :p | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| |
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Manita chce k vám Sat 30 Sep - 20:29 | |
| - Franky napsal:
- Vali napsal:
a kdyz sem se sem hlasil s 12.lvlem Priestem tak ste ohrnovali nos :p ted uz mam 19 a sem na to pysny :p ohrnovali nos?. Slo o to že by si nezvládol lepší dung. Ohrozil by si partu aj seba. + V tovojom prípade som ti to polachky vysvetlil cez ICQ. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Manita chce k vám | |
| |
|
| |
| Manita chce k vám | |
|