| Trix se hlasi | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Cyb3r$on PLSák
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 12:16 | |
| Zdravim GW a hlavne stary pratele... mel sem tedko s UO pauzu, asi od poloviny prazdnin a mezi tim se mi nejak rozpadla guilda DjW... dal sem dohromady rangera Trix (v tuto chvili 23 a pul lvl) a tak nejak zas aktivne hraju takze pokud byste trebas meli misto, rad bych se k vam pridal nekdo z vas asi moje ICQ ma ale jinak -> 270914619 ---> jo kdyby nekdo nepoznal tak jeste mozna jmeno Lerg napovi | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 14:55 | |
| Toto sa nedá nazvať prihláškou. A inak som skor proti ako pre. | |
|
| |
Cyb3r$on PLSák
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 16:18 | |
| Caw hraju postavu jmenem Trix (ranger 23 level) soucasne veteran, ale uz sem leftl... Dal hraju Drainn (16 lvl + aktivne expim, protoze rangu mam uz jen vice mene na dungy a vetsi akce nez spawny) dale mam crafty jmenem Ramon (bs 91.6, mining 100, tink 60, lumber 88), Workoholik (engineering (zacinam) 55 mining 100)... PK mam jedno (corka 18 lvl rogue) ale nehraju -> jen ochrana craftu v dole proti "MS". Do guildy bych sel asi s Trix a Drainn (az bude pouzitelna). Jinak ZADNOU postavu sem NIKDY neukrad, nevymenil, neprodal, nedaroval ani mi nebyla zadna darovana... Do guildy muzu poskytnout humor a co bude v mych silach i support od craftu. Pusobil sem v guilde DEM, BoD, pak chvili vlastni guilda DooM, a nakonec az do me kratke pauzy DjW. Z guildy co si ted vzpomenu znam, Allarda, Lisku, Valiho a mozna i nekoho vic... Do guildy bych sel protoze hraju docela dost casto a rad zajdu nejakej dung s pohodovyma lidma jako vy doufam jeste furt ste Abych teda taky rekl neco z realu -> jmenem sem Jirka mam za par 18 let a bydlim v Chocni (mini mesto ve vychodnich cechach).Rrad lousknu par kousku pifka a co se tyce hudby, posloucham skoro vse co se da... v posledni dobe dost casto radio UOAM, TS, Ventrilo, ICQ (270914619) vsechno co je potreba mam, a co neni neni problem dodelat no a ted jeste ujasneni co Ja a RP... no rozhodne mi nevadi, kdyz na me nekdo RP promluvi klidne RP pokecame, ale jinak ho aktivne nehraju... snad uz to teda aspon vypada jako prihlaska, jestli sem neco zapomel prosim, se ptejte... btw jeste se omlouvam za predchozi prihlasku, ale dost sem zpechal | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 16:25 | |
| uz proti nej nič nemám. Napište neco! | |
|
| |
Cyb3r$on PLSák
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 16:33 | |
| | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 16:46 | |
| Zdar Lergu jsem já Keldorn... Lerg je kámoš jsem PRO | |
|
| |
Dreigh Master
Poeet p?íspivku : 123 Age : 37 Registration date : 08. 09. 06
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 16:57 | |
| pokud bude hlasovani jsem pro....znam ho z BoD a je dost v pohode... | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 17:03 | |
| Jednoznasne PRO.Lerga znam uz dlouho.A jeho skill PvP se bude hodit | |
|
| |
Pumrman Veteran
Poeet p?íspivku : 72 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 17:10 | |
| Heh a na me si zapomel no kde sou ty casy kdy si me se saxikem vyhazoval z domu ja vam dal jed a vy ste tam pak zarakvily protoze ste nemeli cure | |
|
| |
Cyb3r$on PLSák
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 17:37 | |
| - Pumrman napsal:
- Heh a na me si zapomel no kde sou ty casy kdy si me se saxikem vyhazoval z domu ja vam dal jed a vy ste tam pak zarakvily protoze ste nemeli cure
Vubeeeec na tebe si pamatuju hodne dobre, jen sem te nejmenoval sry | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 20:11 | |
| Hmm. Asi som si ťa zniekym pomýlil. Lebo toho čo som myslel nemal nikdo rád. Zakladám hlasovanie. | |
|
| |
Cyb3r$on PLSák
| Předmět: Re: Trix se hlasi Sun 8 Oct - 21:56 | |
| Oki f poho, dix a doufam ze me nekdo nepotopi jak kdysi u mgl | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Trix se hlasi Mon 9 Oct - 21:37 | |
| Prijatý napíš mi na ICQ. 318 233 206 | |