Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 14. 10. 06
Předmět: hlasim se kvam Mon 16 Oct - 17:04
cau, jsem v realu Jirka skoro vseci mi rikaji Buri, je mi 17 a sem ze zlina...Mels sem druida SAWYERA lvl 19...ale kvuli moji blbosti my ho gm vymazaly-takze bez majetku a byla to postava kde sem mel vsechen majetek...(prelyvani expu) dal sem mel bersekra BURIho ale toho sem prodal... ted sem asi mesic nehral....a kamos EMPORIO od vas mi koupil za dohodu ze budu hrat, druida skkipyho 18lvl... Chtel bych ho prihlasit kvam do guildy, protoze sem slysel od EMPORIA ze ste parta vklidu lidi... Mel sem tu cest ucinkovat v gilde DOM ktera dlouho nevydrzela,rozpadla se kdyz sem prestal hrat ... nvm co dal dodat... icq - 262-981-475
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Mon 16 Oct - 19:13
Fakt neviem. Kupovaná postava..
Emporio Stokař
Poeet p?íspivku : 47 Registration date : 28. 09. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Tue 17 Oct - 16:16
hj vým že su u DW krátce ale juru znám 10 roků z realu chodil sem s ním do třídy začal s uo o čtvrt roku dřív jak já !dáky němu sem se do uo dostal a pomáhal mi ze začátkama které nebyly lehké!niní přišel o sawyera o druida 19 lvl do kterého vložil hodne času sil a nervů!tu postavu mu smazaly takže přestal hrát což semi vůbec nelíbilo ponevadž sem neměl s kým kam chodit a atd.!tak sem mu koupil druida skippyho 18 lvl tímto bych vás chtěl požádat estli byste ho nevzaly mezi sebe díky
Ulv PLSák
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 13. 10. 06
Předmět: hm Tue 17 Oct - 16:54
Taky jsem v DW kratce...nevim jestli uz mam pravo rict jestli jsem pro nebo proti ale muj nazor je spis ano ... parkrat jsem s nim byl dung atd. jen se chci zeptat postava jmenem Sawyer byl pk Aphex II tak se chci zeptat jak to vlatne bylo,jen ze zvedavosti .
skkipy PLSák
Předmět: Re: hlasim se kvam Tue 17 Oct - 17:26
Aphex II mi dal sawyera na 10lvlu
Emesis Veteran
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 29. 07. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Tue 17 Oct - 19:13
Sem proti tohle je kupováná postava od Ewoka .... A Ewok ju čornul hajzlík 1
skkipy PLSák
Předmět: Re: hlasim se kvam Tue 17 Oct - 20:28
kdyby...tak EMESIS byla taky kradena
Ulv PLSák
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 13. 10. 06
Předmět: hm Tue 17 Oct - 20:39
ok sem PROTI (pokud uz ovsem mam hlasovaci pravo)
Pumrman Veteran
Poeet p?íspivku : 72 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Tue 17 Oct - 20:53
emesis byla kradena stilem ze mu ji ukradly a pak mu ji vratily nebo ji vykoupil nebo jak
Emporio Stokař
Předmět: Re: hlasim se kvam Tue 17 Oct - 21:08
tak aj kdyby co vam natom vadi ?kdyz to hraje fklidu clovek a je strvrzene ze sem mutu postavu fakt dal?nvm jako co natom resite me tohle udelat tak bych nikdy postavu od zacatku nezacinal!a k tomu este bez zadneho majetku!
Emesis Veteran
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 29. 07. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Wed 18 Oct - 16:03
No jestly ti nevádí mě ju ukradly a pak ji zas ukradly jo a pak sem dal gp Kaláškovi kterej ju chtěl dát zpět .ale on mi ji nedal a pak za 1 týden mi už ji dal .... tak jdi někam ....
soldier Veteran
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 23. 09. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Wed 18 Oct - 19:51
Osobně nemam kšefty s acc rád ... ale když to hraje známej nebo spolehlivej člověk tak je to vpoho ... horší je když to někdo zatají nebo je to ňákej poděl ... takze zatim sem ASI PRO
edit:pravopis. chyba
Emporio Stokař
Předmět: podel Thu 19 Oct - 1:28
Takže ahojte milá guilda jemi líto ale dneska mi ukradly postavu(Emporia) ukradl ju typek jmenem Kalasek ktery ted vlastni postavu jmenem blechu spamerku ktreu taktez podelal puvodnimu majiteli!znam puvodniho majitele!bohuzel sem se nechal nabrnkat a nevedel sem tyhle detaily takze bych zato navrhoval minimalne vykop z guildy a o to ostatni se uz postaram v realu bydlim kousek!Navic mate vyhrady proti skipimu kdyz ho hraje good clovek a blecha spamerka je taky kradene acc od puvodniho majitele ktereho znam!Takze bych chtel kdybyste nad skipym slitovali a vzaly ho mezi sebe kdyz je to fpoho clovek!nyni se budu snazit vyexpit corku(a najit svoji postavu abych se znova mohl vratit k vam!)dekuji a ahojte
Pumrman Veteran
Poeet p?íspivku : 72 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Thu 19 Oct - 11:08
Ja sem rikal ye ulvhedyn jek radena postava a ze nej hraje kalasek nikdo my neveril
Dreigh Master
Poeet p?íspivku : 123 Age : 37 Registration date : 08. 09. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Thu 19 Oct - 17:52
2Emporio:držim palce....blbý je že v ultimě pomalu nemůžeš věřit ani lidem kterejm veříš na 100%
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Thu 19 Oct - 20:47
Pumrman napsal:
Ja sem rikal ye ulvhedyn jek radena postava a ze nej hraje kalasek nikdo my neveril
Nič také som nepočul. No a zakladám hlasovanie.
Quaso Veteran
Poeet p?íspivku : 63 Age : 36 Localisation : Medea...a Ranger cech :) Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Tue 24 Oct - 12:28
Aphex II neni Ewok ste trochu mimo
Quaso Veteran
Poeet p?íspivku : 63 Age : 36 Localisation : Medea...a Ranger cech :) Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: hlasim se kvam Tue 24 Oct - 12:29
Jo a rikal sem ze mate v guilde kalacha ale veril jen Pumr