| Mr oizo - prihlaska | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Oizo PLSák
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 24. 11. 06
| Předmět: Mr oizo - prihlaska Fri 24 Nov - 16:20 | |
| zdravicko, taaaaaaak, do vasi guildy bych chtel protoze mate dobrou povest a udajne chodite hodne expit, coz neni u vsech guild samozrejmosti, mam lvl 23 heretika (mr oizo, s nim bych se k vam chtel pridat), 18 ranger Suxes, 15 rogue Nasty, 16 druid Invader, 12 craft veyron. jinak je mi cestve 21 let, bydlim u Brna a bavi me UO a patecni noci ohledne dotazu nebo pripominek, me muzete kontaktovat na icq 227422539 zijte v miru | |
|
| |
Pumrman Veteran
Poeet p?íspivku : 72 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska Fri 24 Nov - 16:52 | |
| S oizem sem chodil do burnedu jeste kdys sem expil herku urcite budu pro nejakej min linej admin nez ja by mel zalozit hlasovani | |
|
| |
Oizo PLSák
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska Fri 24 Nov - 17:47 | |
| jak se menuje herka? pisni na icq | |
|
| |
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska Fri 24 Nov - 19:22 | |
| Nevim nevim parkrat sem te videl .... a potkaly jsme te kdyz jsem sel s kamosema dung za maga a nezavolal si pk hmm myslim si ze budu pro | |
|
| |
soldier Veteran
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 23. 09. 06
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska Fri 24 Nov - 19:33 | |
| Postava je tvoje od 0 lvl ? Vim ze ji hral Dada alias Marticka z Dvoru , kerej ji nejak dostal , takze by me zajimalo jak to s ni je .. popravde .. | |
|
| |
Oizo PLSák
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska Fri 24 Nov - 20:07 | |
| jo to mas pravdu, zalozil sem ji ja, namkal na 20 level a pak mi hrablo a kamos me ukecal abych se s nim vratil na moriu, kdysi sem tam hraval, tak sem ji dal pawullovi, kdyz sem zjistil ze moria se nesnesitelne zmenila a ze je to tam na baterky tak jsem se vratil jenze uz byla vymenena, nastesti je pwull kamos tak mi ji vykoupil zpatky, zaplat panbuh za lidi jako je on btw... mel sem u ni min exp nez kdyz sem ji pustil :C | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska Fri 24 Nov - 22:54 | |
| Nepoznám ale zakladám hlasovanie. | |
|
| |
soldier Veteran
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 23. 09. 06
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska Sat 25 Nov - 17:22 | |
| - Oizo napsal:
- jo to mas pravdu, zalozil sem ji ja, namkal na 20 level a pak mi hrablo a kamos me ukecal abych se s nim vratil na moriu, kdysi sem tam hraval, tak sem ji dal pawullovi, kdyz sem zjistil ze moria se nesnesitelne zmenila a ze je to tam na baterky tak jsem se vratil jenze uz byla vymenena, nastesti je pwull kamos tak mi ji vykoupil zpatky, zaplat panbuh za lidi jako je on btw... mel sem u ni min exp nez kdyz sem ji pustil :C
oki , diky | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska Mon 4 Dec - 20:41 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mr oizo - prihlaska | |
| |