Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Ireas-Berserk

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Ireas
Stokař
Stokař

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 07. 01. 07

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 1:23

Ve hre sa volam Ireas berserk 19lvl, dalsie postavi su Rogue 17,Priest 15, ostatne nestoja za povsimnuti.
Hraju asi tak 3 mesiac prisiel som z kelevarskeho serveru a je mi 16 rokov. V realu sa volam Branislav zijem na Slovensku v Bratislave.
Cital som kodex.
Pouzivam Uoam,Ts,Vt.
Hravam denne 6h
Moje byvale guildy su Cult a Valhala, netrvali dlho.
Moje zalubi su velmy male jedinu co badam v hlave je Ultima kteru uz hraju 2 roky.
U vasej gildy by som chcel hrat za Berserka a Rogue

Nepoznam z vasej gildy asi nikoho ale velmy rad by som z poznal
k Rp moc velkej vztah nemam bavy ma hlavne Pvm a pvp(pvp som zatial nemal moznost s mim lvlom vyskusat.

keby ste chtely este nejake informace nieje problem.
Prisel sem z cistejsieho Serveru nemam vztah k podelavany. Vic mne stve kdiz se stane nekomu neco vic ako mne samemu.
Návrat nahoru Goto down
Klobouk
Veteran
Veteran
Klobouk

Poeet p?íspivku : 95
Registration date : 27. 10. 06

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 1:51

Ireas jestli se nepletu tak sem ti jednou pomohl.... hmm jmena dalsich postav ?? mozna by se dala udelat vyjimka
Návrat nahoru Goto down
Ireas
Stokař
Stokař

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 1:55

Podla mena si te pametam ale nevim odkud Smile Rogue sa vola Bila Vdova,Priest sa vola Magika,a mam este jedno nizsi lvl a ten sa vola Priest Very Happy mam aj druida 14 ale zanej vubec nehraju Hlavne Corka a Berk ale ak sa mam priznat za corku ma to bavi nejvic
Návrat nahoru Goto down
Erathia
Stokař
Stokař
Erathia

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 05. 11. 06

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Zdravim Irease   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 2:08

Caues pane berserk no ja si myslim ze waru neni nikdy dost sice je nekde napsany ze berem 20 plus ale myslim ze existujou i vyjimky!? Doufam ze si exphunt!!!! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Ireas
Stokař
Stokař

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 2:16

A tusim ze mate i napisane ze berete momentalne hoc koho(Hoc koho myslim povolania Smile nie lvl) a ze muzu bejt i vinimky ale nechyba mi fakt vela k dalsimu lvlu tak 1k expu bol som dneska andeli Exphunt nevim co znamena ale kdiz to ze Dungar jak prase z rechtem tak mate spravneho cloveka mam az prilis casu ale neni koho skym mam zajit Sad proto hledam i gildu kde by sem nasel pratele a neskorej nebyt az tak na Pvm ako na pvp Smile na Kelevare mi to slo velmy dobre
Návrat nahoru Goto down
Klobouk
Veteran
Veteran
Klobouk

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 12:48

EXP = expi a hunt = lovit neco takovyho ja nevim pres anglictinu nejsem ale znamena to podle mne ze hodne rad expis Smile..... ale tak ta vyjimka by se mozna dala udelat afro
Návrat nahoru Goto down
Ireas
Stokař
Stokař

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 14:31

co je natom zle rad exxpit? Smile
Návrat nahoru Goto down
Dreigh
Master
Master
Dreigh

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 08. 09. 06

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 14:40

Taky bych klidně udělal výjimku, myslim že aktivní bersa je v guildě docela potřeba Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Klobouk
Veteran
Veteran
Klobouk

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 17:38

natom neni nic zleho ze chces hodne expit Smile
Návrat nahoru Goto down
allaard
King spamer
King spamer
allaard

Poeet p?íspivku : 1000
Registration date : 23. 07. 06

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitimeSun 7 Jan - 17:58

Zakladám hlasovanie. geek
Návrat nahoru Goto down
https://dragon.forumczech.com/index.htm
Sponsored content

Ireas-Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ireas-Berserk   Ireas-Berserk Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ireas-Berserk
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Petik-Berserk