| Quaso-Squil | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Quaso Veteran
Poeet p?íspivku : 63 Age : 36 Localisation : Medea...a Ranger cech :) Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Quaso-Squil Sun 21 Jan - 0:53 | |
| Zdravim Vas Starsi clenove me znaji a tem novym se predstavim....Jsem Jakub a je mi 18 v DW sem byl s druidem.Druid me moc nebavil tak sem skusil rouga se kterym bych chtel vejit ma 19lvl. Diky za odpoved. | |
|
| |
soldier Veteran
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 23. 09. 06
| Předmět: Re: Quaso-Squil Sun 21 Jan - 20:24 | |
| což takle tam toho víc vypsat ?? | |
|
| |
Pumrman Veteran
Poeet p?íspivku : 72 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Quaso-Squil Sun 21 Jan - 21:25 | |
| | |
|
| |
Quaso Veteran
Poeet p?íspivku : 63 Age : 36 Localisation : Medea...a Ranger cech :) Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Quaso-Squil Sun 21 Jan - 21:33 | |
| No o CoM sem neco rikal no ale . | |
|
| |
HollySoul PLSák
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Quaso-Squil Mon 22 Jan - 20:47 | |
| pro | |
|
| |
Quaso Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Mon 22 Jan - 22:46 | |
| Jestli neco chcete vedet tak se ptejte | |
|
| |
Dreigh Master
Poeet p?íspivku : 123 Age : 37 Registration date : 08. 09. 06
| Předmět: Re: Quaso-Squil Tue 23 Jan - 0:03 | |
| já nic dalšího vědět nepotřebuju, jsem pro | |
|
| |
Ariakk PLSák
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: Quaso-Squil Tue 23 Jan - 18:40 | |
| | |
|
| |
Quaso Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Tue 23 Jan - 20:22 | |
| Soufly netrap me myslel sem neco o me. | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Quaso-Squil Tue 23 Jan - 20:23 | |
| - Quaso napsal:
- Soufly netrap me myslel sem neco o me.
Myslím, že toho vieme až moc... | |
|
| |
soldier Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Tue 23 Jan - 21:44 | |
| Co tvoje minulý guildy , jak je to s tim CoMem , proč chceš opět k nám a rogua tu má každý druhý a v guildě je jich taky mrtě ... prosim odpovědi ... a jěště sem kousek dole viděl tvojí nedávnou přihlášku , na mapě sem tě od té doby moc nevídal , asi si i leftl a teď chceš zase k nám , na jak dlouho ? ... vysvětli prosim ... | |
|
| |
Quaso Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Tue 23 Jan - 23:54 | |
| Poprve jsem odesel nedobrovolne protoze mel Allaard nakej blbej den tak me vyhodil (Vojtas jestli ho znate mu napsal ze kradu acc ) a podruhe jsem leftnul sam a prestal hrat druida a chtel sem smazat vsecny acc ale nakonec jsem to neudelal ale druida sem uz nehral. A o me ostatni prihlasky se nestarejte.Kdybych nebyl tak nejaci plsaci by tu guildu ani nezaplatili.......Jo a Allaarde me nikdo nedonasi mam pristup vsude kdyz sem byl v RADE ale nehlasoval sem SVINE totiz nejsem. PA PUSO | |
|
| |
Quaso Veteran
| |
| |
Quaso Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Wed 24 Jan - 11:24 | |
| A hlasit se muzu do guild do kterych chci ja......Allaarde zase mi napis az budes chtit pujcit gp. Rad to pro tebe udelam | |
|
| |
soldier Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Wed 24 Jan - 18:05 | |
| díky za odpovědi , ale po tvém vystoupení k nám asi už ani nechceš ... | |
|
| |
Quaso Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Wed 24 Jan - 18:38 | |
| Nikdy sem nenapsal ze nechci, chci jinak bych si logicky nedaval prihlasku | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Quaso-Squil Wed 24 Jan - 19:10 | |
| - Quaso napsal:
- A hlasit se muzu do guild do kterych chci ja......Allaarde zase mi napis az budes chtit pujcit gp. Rad to pro tebe udelam
To, že si mi požičal Gp budem počúvať asi donekočna. Inak ak máš pocit, že robím niečo zle alebo žeby som niekomu robil napriek. Inak ja som to nemazal. Nejake posty o ktorých tu básniš. JICQ rozhovor sem dávať nemusím pretože nechcem podporovať to aby ťa neprijali. Nestarám sa do nikoho kdo hlasoval pro a kdo ne. Je to slobodná voľba. Bohužiaľ teraz do toho pravdepodobne zasiahnem nech to má hociaké následky. | |
|
| |
soldier Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Wed 24 Jan - 19:21 | |
| - Quaso napsal:
- Nikdy sem nenapsal ze nechci, chci jinak bych si logicky nedaval prihlasku
vyznělo mi to tak a krom toho jsem proti ... | |
|
| |
allaard King spamer
| |
| |
Quaso Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Wed 24 Jan - 19:56 | |
| Ja proti tobe nic nemam ale nasralo me ze me tvrdis ze delas nakej pokus a pak v hlasovani napises nekomu ze udelal velkou chybu ze mi dal PRO. A jinak tobe to muze byt jedno tvrdil si me na ICQ ze odejdes z guildy | |
|
| |
allaard King spamer
| |
| |
Quaso Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Thu 25 Jan - 23:37 | |
| To je jasny ze v guilde nebudu kdyz kazdymu pises at jsou proti me. | |
|
| |
Dreigh Master
Poeet p?íspivku : 123 Age : 37 Registration date : 08. 09. 06
| Předmět: Re: Quaso-Squil Thu 25 Jan - 23:39 | |
| Komu to psal? me treba ne.... | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Quaso-Squil Fri 26 Jan - 18:23 | |
| - Quaso napsal:
- To je jasny ze v guilde nebudu kdyz kazdymu pises at jsou proti me.
Prestaň si prosimťa namýšlať. Ak by som ťa nechcel mať v guilde nebolo by hlasovanie a ani nič iné. Upokojím ťa. Nebudem míňať čas na spamovanie členov guildy aby hlasovali proti. Jediný ským som sa rozprával ból Vali. O každej "problémovej" prihláške ktorá sa vyskitne. Zabudol si povedať, že si mi požičal gp. 15k ktoré som ti vrátil hneď ako si napísal. | |
|
| |
Quaso Veteran
| Předmět: Re: Quaso-Squil Fri 26 Jan - 19:29 | |
| Klidne bych ti pujcil pul mega o to mi nejde jde jen o princip ze kdyz neco chces pises i do offu a pak me poseres hlavu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Quaso-Squil | |
| |
|
| |
| Quaso-Squil | |
|