Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Prihlaska Marlocka

Goto down 
+3
Dreigh
allaard
Penny
7 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 08. 02. 07

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 17:44

Dobrý den všem , je mi 13 let a mam priesta 19 lvl , spadeneho z 20 , takze skilly jsou 20 Smile , takze Marlock (19 priest ) , Sklipkan (14 druid ) , dale sem MNEL Blechu Spamerku , ponekud mi ju ukradli takze mne vetsinaa lidi znate alespon z nakeho toho dungu ci od videni. Do guildy bych rad protoze uz sem dlouho neexpil a neseznamil zase z novyma kamaradama a Dw uz mne jednou chteli ( Emporio mne nutil :oP) ale to je dele , ted bychom chtel ploste vetsi a vetsi lvl , vice a vice kamaradu a take zabavy , ......! Dale pouzivam skype ( obcas TeamSpeak) , icq 293-789-903 ( to casto ) a uomapu kdyz je nake to Pk , pk sam nemam takze neni problem Smile Kdybyste se lekly ze je napsano Penny ,.......To je muj milovany bratr Smile albino dale hraji Call of Duty 2 Smile no...dale uz nevim co rici takze icq 293789903 , vice informaci na icq Smile
Návrat nahoru Goto down
allaard
King spamer
King spamer
allaard

Poeet p?íspivku : 1000
Registration date : 23. 07. 06

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 18:06

XXXXXX (02:49 PM) :
alarde prej malrock jhe nekolikrat ukradena postava a byla uz i pk tak ji neber ...

Proti
Návrat nahoru Goto down
https://dragon.forumczech.com/index.htm
Dreigh
Master
Master
Dreigh

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 08. 09. 06

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 19:06

V tom případě nejni o čem.....
Návrat nahoru Goto down
Erathia
Stokař
Stokař
Erathia

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 05. 11. 06

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 20:01

Silne proti blecha spamerka je taky kradena
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: ..   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:18

no tu prihlasku sem hazel bratr(spamerka), ja tu byl za Razzora a za Minevru, chtel sem se sem dostat za maga ale prej malej lvl tak sem to chtel skusit za prista... jinak erathio blecha je mozna kradena ale muj bratr ju zalozil.....to mu ji ukradli
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:19

allaard napsal:
alarde prej malrock jhe nekolikrat ukradena postava a byla uz i pk tak ji neber ...

Proti

Marlock ..
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:20

jo este neco, a to jako vadi ze byla postava pk?? to ze je menena to beru ale to ze byla pk je snad fuk ne.. Surprised , nebo se bojite pk?
Návrat nahoru Goto down
soldier
Veteran
Veteran

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 23. 09. 06

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:22

Penny napsal:
allaard napsal:

Proti

Marlock ..

to nepsal allard , za druhe pred nebo se nepise carka geek , za treti , tebe se nebojim ani kdybys mel 50 lvl a za ctrvte si skoro jako klobouk

ps: ten drak na tom tvym avataru ma byt ironie ? nebo jen nepovedeny obrazek ?
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:27

nerikam ze se mate bat me ale proc allard resi ze to bylo pk? koupil sem globy,... a kdyz je to v takove vete tak by tam ta carka mela byt ne? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:27

soldier napsal:
Penny napsal:
allaard napsal:

Proti

Marlock ..

to nepsal allard , za druhe pred nebo se nepise carka geek , za treti , tebe se nebojim ani kdybys mel 50 lvl a za ctrvte si skoro jako klobouk

ps: ten drak na tom tvym avataru ma byt ironie ? nebo jen nepovedeny obrazek ?

jaka ironie? byl sem tu uz i pred tebou a to sem mel jako avatar blbecku Razzor...
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:29

neres takovy ptakovinky Smile prijali me sem jako hrace ne jako postavu, erathia nevi ze blechu zalozil bracha a ja si jen myslel ze bysme mohli expit a treba bych vam i pomohl v dungu nebo ja nevim..
Návrat nahoru Goto down
soldier
Veteran
Veteran

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:30

vypadá to jak z nepovedenýho animovanýho seriálu geek
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:30

soldier napsal:

Very Happy

https://dragon.forumczech.com/nabor-novych-elenu-f2/Razzor-t25.htm
moje prihlaska prijat jako clovek ne jako postava, nick razor a koukni na ten avatar :p
Návrat nahoru Goto down
soldier
Veteran
Veteran

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:32

Penny napsal:
soldier napsal:

Very Happy

moje prihlaska prijat jako clovek ne jako postava, nick razor a koukni na ten avatar :p

koukam že to stárnutí máš nějak opačně ... tam ti je 15 a tu 13 lol!
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:35

soldier napsal:
Penny napsal:
soldier napsal:

Very Happy

koukam že to stárnutí máš nějak opačně ... tam ti je 15 a tu 13 lol!

tudle prihlasku psal muj blby bratr...jinak je mi 15 a zalozil sem Razzor, Penny, a mam Penelope
Návrat nahoru Goto down
soldier
Veteran
Veteran

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:37

tak si to příště napiš sám ... já sem PROTI
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:37

nejsem zrovna ten nejlepsi clovek na E, ale rad hraji priesta, tendle neni muj 1. a rad bych ho hral i nadale, ale nemohli byste me aspon skusit..?
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty

soldier napsal:
tak si to příště napiš sám ... já sem PROTI

je mi to jasny ale nebyl sem doma prijdu a byla napsana muzu za to ze muj bratr je malej blb?
Návrat nahoru Goto down
soldier
Veteran
Veteran

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:39

no spíš nechápu proč ti sám od sebe napsal přihlášku , tj jako by k nám chtěl spíš tvůj bratr nebo se o to chcete střídat ? lol!
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:40

tak znovu:
Hoj all, je mi 15 let sem z moravy, hraju Penelope(skoro 100 tail, 76 tink), Penny(mag 17), a do guildy bych chtel jit za priesta skoro lvl 20 Marlock human..lvl 19 skily lvlu 20, vcera sem ho zmodral 4ma globama,postavu jsem nezalozil, v teto guilde sem byl asi rped pul rokem, za postavu Minevra(priest 21) a Razzor rogue 22, priesta dohromady hraju prez 2 roky(hodne pauz), pouzivam ts, uomapu, z guildy znam celkem dost lidi, mam tu i naky kamose..250168325
Návrat nahoru Goto down
soldier
Veteran
Veteran

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:41

a novej topik založit nechceš ? elephant
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:42

soldier napsal:
a novej topik založit nechceš ? elephant

mám?
Návrat nahoru Goto down
soldier
Veteran
Veteran

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:43

Penny napsal:
mám?

co myslíš ?
Návrat nahoru Goto down
Penny
PLSák
PLSák
Penny

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:44

soldier napsal:
Penny napsal:
mám?

co myslíš ?

ze si ze me delas srandu? Smile
Návrat nahoru Goto down
soldier
Veteran
Veteran

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitimeSun 18 Feb - 21:45

bingo elephant /btw. ten slon je ubah !/
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Prihlaska Marlocka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska Marlocka   Prihlaska Marlocka Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska Marlocka
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» prihlaska
» $ prihlaska $