Ireas Stokař
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 07. 01. 07
| Předmět: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Mon 19 Feb - 0:32 | |
| Dobry den volam sa Branislav pochadzam z Bratislavi (Sk) myslim ze ma uz znate bol som gilde a mylil som sa o gilde, a chcem to napravit. Hram tu 4 mesiac. Moje postavy su: Bila Vdova, Rogue 19 Marosko, Heretik 17 Kesido, Druid 15 Magika, Priest 17 za ostatne postavy nehram a Berse Irease sem prodal ponekud me nebavil takze si davajte nanej bacha a nechod stiznostema kemne Pouzivam Uoam, Ts, Vt Ako vite moc rad expim zejo myslim ze uz nemam co dodat velmy som sa mylil vtom ze malo expeni, bolo rozhodne viac ako ked som teraz sam a ta nova gilda "Angels" je uplna spodina mozna hraci ne ale Guild Master kdiz nema vubec cas nema nikdo cas kazdy si chodi a robi co chce. Proto vas prosim o prijety | |
|
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Mon 19 Feb - 8:25 | |
| | |
|
Ireas Stokař
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Mon 19 Feb - 19:12 | |
| - Vali napsal:
- Tak panacek zmenil nazor na guildu! Spis se ptej jestli guilda zmenila nazor na tebe. Ja rozhodne ne .PROTI.
ps: http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=3928 utebe sem to cekal ale i tak si mi nikdy nerekl svuj nazor namne preco "proty" | |
|
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Mon 19 Feb - 20:16 | |
| No ... No.... No.... Ire ... Ire.... Ire...... paneboze... No tak ja sem byl predtim myslim PRO ale tedka asi zmenim MOZNA nazor protoze vim ze JAAAA taky obcas nadavam ale jako ty porad ty debile atd. ja jedine kdyz neco udela atak. ale od tebe sem to slysel kazdej den takze ja se jeste zdrzuju hlasovani a neco nam povez o tech itemkach... videl sem te v bance na ostovy v mitrhilech | |
|
Dreigh Master
Poeet p?íspivku : 123 Age : 37 Registration date : 08. 09. 06
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Mon 19 Feb - 23:38 | |
| Nějak se mi to nechce líbit.... | |
|
Erathia Stokař
Poeet p?íspivku : 30 Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Tue 20 Feb - 0:46 | |
| V tomhle souhlasim s kloboukem kdyz si po me chtel vykopat poklad tak sem vyslechl taky par nadavek a to si chtel neco ty po me a navic si myslim ze sis to mel lip rozmyslet nez si odesel!!! | |
|
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Tue 20 Feb - 18:21 | |
| Stohto je jasné, že hlasovanie byť nemusí. Uzatvára sa. | |
|
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Tue 20 Feb - 18:44 | |
| nejak tak jak rika erat mel sis to rozmyslet nez si odesel do "ANGELS" | |
|
Ireas Stokař
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue Tue 20 Feb - 19:20 | |
| - Erathia napsal:
- V tomhle souhlasim s kloboukem kdyz si po me chtel vykopat poklad tak sem vyslechl taky par nadavek a to si chtel neco ty po me a navic si myslim ze sis to mel lip rozmyslet nez si odesel!!!
lebo vam se treba prosikat vtom je problem ja bych nenadaval ale kazdemu cloveku puknu nervi ked clovek vam neodpovi nebo nevsima pak clovek zhukne a bolo spatne to je asi vse co ktomu dodat nenadaval som nateba ale nadaval som do vzduchu a to ty vis to bolo jen k vete nebolo to ze ty ses atd.. ani ze ty si ale rekl sem nazacatku vety a az pak si se ozval na klobuka se tez jinak nedalo nikdo si ma proste nevsimal neodpovedal mi proste som sa citil ako keby ste ma neprijaly kdiz sa slo dung tak vic ludi ste volali jine jak mne nebo kdiz sem se ptal kde se co de az po 10 minutach kdiz zacne nekdo spamovat ze se neco de tak az tehdy vim a proto sem odjel a chcel som sa uvedomit a myslel som ze mi date sancu ale nevizera to tak myslim ze cloveka netreba hned odsudzovat kvuli par nadavkam myslim ze keby sme sa spoznali hlbsie coz sa ani nedalo protoze vt ani ts nikdo nechodi a pvp ja nechodim protoze vite ze lvl nato nemam | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Peihlaska-Bila Vdova Rogue | |
| |
|