| Darley | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Darley Thu 27 Jul - 1:33 | |
| Ahoj mám čorku Darleye 18lvl human jinak další postavu nemám s UO mám zkušenosti 2,5 roku ale na Endoru hraji asi 5 měsíců jinak dřív jsem hrál na Morii... Na Endoru jsem byl v guildě CoN, ale z tama jsem odešel. Uoam mám ale laguje mi to někdy tak přes to moc nehraji... mikrák se mi pokazil a právě kvuli tomu nemám TS, ventrilo ani nic podobného, v reálu je mi 14 let, aspoň bude za 2 měsíce . Bydlím ve Zlíně... jinak ve hře mám lockpicking zatím jenom 66.2 ale to se rychle změní , tak to je asi všechno co bych vám o sobě řek tak se mějte dobře... | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Darley Thu 27 Jul - 1:36 | |
| | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Darley Thu 27 Jul - 9:29 | |
| Znam te z dob kdy jsem si expyl druida Zlo.Zdal ses byt v pohode.Pouzivani UOmapy nebo TS je podminka pro prijeti,ale jinak jsem PRO.Proc si odesel z CoN? | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Darley Thu 27 Jul - 10:48 | |
| - Vali napsal:
- Znam te z dob kdy jsem si expyl druida Zlo.Zdal ses byt v pohode.Pouzivani UOmapy nebo TS je podminka pro prijeti,ale jinak jsem PRO.Proc si odesel z CoN?
Tam nastáva naozaj tern problém. TS/UOAM. Nepoznám lepšiu vec ako sa organizovať a najme pri CC. Pri TS nám postačuje že budeš počuť. Do TS bude aj tak kecať len jeden a to vodca party. | |
|
| |
Harden Master
| Předmět: Proč jsem odešel z CoN Thu 27 Jul - 11:39 | |
| Já odešel z CoN vlastně dvakrát jednou kvuli tomu že Guild Master prodal acc a ten co to koupil tak vyhodil všechny z guildy, ale odešel bych aji tak jelikož jsem se chtěl vrátit na morku a po druhé jsem odešel protože se mi nelíbilo chování některých členů... | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Darley Thu 27 Jul - 11:50 | |
| Na ICQ si v pohode takže nemám zatiaľ námietky. | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Darley Thu 27 Jul - 15:17 | |
| V hlasovaní môžete hlasovať za prijatie Darley. | |
|
| |
Harden Master
| Předmět: Re: Darley Sun 30 Jul - 10:42 | |
| - Darley napsal:
- Uoam mám ale laguje mi to někdy tak přes to moc nehraji... mikrák se mi pokazil a právě kvuli tomu nemám TS, ventrilo ani nic podobného
Automapu jsem rozjel a vpohodě mi jede, ale to TS a ventrilo tak s tím by mi to lagovalo... Jinak hraji přes injection bez toho bych hrát za čorku si nedokázal představit leda pak hrát přes razor | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Darley Sun 30 Jul - 23:09 | |
| Taktieť ako Emesis. Tebe + porušenie kódexu. Nie závažneho pravidla ale predsa... Neposluchnutie leadera že sa ostáva vnútri a lot sa nekoná. Následne umretie a oslabenie party. Zhodli sme sa. Možná zmena zajtra. | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Darley Tue 1 Aug - 12:51 | |
| - allaard napsal:
- Taktieť ako Emesis. Tebe + porušenie kódexu. Nie závažneho pravidla ale predsa... Neposluchnutie leadera že sa ostáva vnútri a lot sa nekoná. Následne umretie a oslabenie party. Zhodli sme sa. Možná zmena zajtra.
Takže môžete pokračovať v hlasovaní. Bude asi iné ako pred tým preto bude úplne novééé. Takže hlasujte. Došlop pravdebodobne k omyu ale nenechám nič náhode. | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Darley Thu 3 Aug - 22:14 | |
| Prijatý napíš na ICQ a hodím ťa na stone. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darley | |
| |
|