Greddy PLSák
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 05. 04. 07
| Předmět: Adariel Mon 30 Apr - 20:49 | |
| Ahoj.Jmenuju se Adam jsme ze Zlína,je mi 15.Hraji UO tak zhruba to bude už 1 Rok a chtěl bych k vám z několika důvodů: Hned co jsem začal hrát UO,tak mě zaujal název ,ale také chování vašich členů..Ochozní,správní,neradi vrahy.........Prostě lidi podle mýho gusta ..Chi k vám do guildy z několika důvodů.Například se chci přesvědčit,jestli je pravda že jste good,a ne jenom na venek,nebo také ze stránky dungů!.....Myslím že mám šanci se uplatnit za postavu druida 18 LvL jmenuje se Adariel.Její životopis vám neřeknu,byli by jsme tu do rána.Mám zde také své přátele,kteří byli tak ochotni,a pomáhali mi(Vali,Harden(Darley),Heaven,Emesis,Alaard,Joey jordison...To je vše .Tak snad jen zbývá icq: 290-901-103 a také především pozdrav všem kamarádům z DW ale i jiných guild.To je vše a snad mi to vyjde mějte se famfárově ahóóóój! | |
|
pmc PLSák
Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 23. 04. 07
| Předmět: Re: Adariel Tue 1 May - 20:39 | |
| Tak, nový post vás určite presvedčil o tom, že postava je menená.. na tom ani nezáleží tak ako na tom, že tento debilko (s prepáčením ale inak sa ho pomenovať nedá) je predsa Lagaron, Greedy aleb o Strojek, proste fakt trúba jakú svet nevidel. Hodiny spamovania na mape držaním enteru alebo spam na výveske ohľadom CIH by mal byxť jasným dôkazom.. a ešte je škoda hovoriť o jeho abnormálnom správaní 12 či 13 ročného fagana (v tom že má 15 vám klame, jeho nevlastný otec je v CIHu ale odcestoval do anglicka tak je a ešte bude istú dobu nekatívny..) teoreticky som už člen, no niesom na stoune a Zed mi práve na ICQ neodpovedá takže, s dovolením , môj názor je ZA! | |
|
Greddy PLSák
| Předmět: Re: Adariel Wed 2 May - 17:52 | |
| Ptám se členů ne tebe.......a to že mě nemáš v lásce neznamená,že je to navždy.zamysli se než něco napíšeš.....a je mi 15 mám to ve všech osobních údajích... | |
|
pmc PLSák
Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 23. 04. 07
| Předmět: Re: Adariel Thu 3 May - 15:15 | |
| Takže sa pýtaš aj mňa.. PROTI | |
|
Greddy PLSák
| Předmět: Re: Adariel Thu 3 May - 16:25 | |
| až uvidím řeknu a jo napiš mi na icq 290-901-103 chcu ti něco říct a taky chci aby jste na vědomí že jste jenom lidi .... a ty gaiane ozvi se díky | |
|
Stagg Guild Master
Poeet p?íspivku : 70 Registration date : 19. 03. 07
| Předmět: Re: Adariel Thu 3 May - 20:52 | |
| PROTI papa... gaian ma dobre argumenty a velmi pekne to vysvetlil.. a este je to 10000% pravda | |
|
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Adariel Thu 3 May - 21:48 | |
| Maj sa. Lockujem to. Nebudeme riešiť takúto prihlášku hlasovaním. | |
|