Ahoj. Endora hrava uz 4 roky. kamos Hory mi poradil ze vasa guilda je dobra. teraz ma mojho druida 18 lvl Adariel a ja mam od neho rouga 18 s ktorym by som chcel vstupit. mam ajine postavy ako este druid 17, ranger 14, maga 17 lvl, 3 crafty na roznych lvloch. mam aj ine ale male lvly su to ale za to hral som za vsetko a nakoniec som mal corku 23Pk a heraka 22 Master veteran. Bol som v guildach CIh s druidem alebo este v jednej starej guilde DoM. Uo ma bavy a na mnaje spolahnutie. kamaratov neojebkavam ani inych iba ak to nieje v sulade s rosporom. Guilda ma drzat po kope a nie sa ojebavat. ja este skor dam ako okradnem
Real:Volam sa peter a mam 18 rokov a som so Senca je to par Km od Bratislavy. rad pocuvam hudbu a drvym UO ale okrem toho chodim na disko a blbnem s kamosmy. studujem na strednej skole v odbore dopravy v bernolakove.
mozno som toho nestihol vela lebo predtym som to hral len tak bez guildy a sa nedalo teraz praveze behavam stale a skillym, moj naj lvlco som mal bol 30druid ale davno :)mam aj dost kamosomv co povedia ze som vpohode a viem t oaspon hrat
a este aby som nezabudol, prve dva a pol roka som nehraval doma ale v internet kafe + k tomu som mal crafta zo vsetkymi skillamy naplne
som mu dal delet ked som mal nervy
Preco som odysiel s cihu? asi preto ze som kamosovy dal druida Adariel a mne dal corku tak asi preto ale zase ked ma sem neprijmete tak sa vratim tam aj ked trocha malo chodia expyt
ale couz su tam dorby ludia daktory