| Priestík | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Valten PLSák
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 04. 05. 07
| Předmět: Priestík Fri 4 May - 19:57 | |
| Ahoj all , sem priest 17 lvl Valten , drive byste me znali spis jako Blecha Spamerka ale vite jak ... kradeze , potom mam rangu 12 Perun , nic vic jen kdyztak loguju bratrovyho crafta Penelope , je mi 13 let , Endor hraju temer 3.5 roku a chci k vam do guildy protoze mam rad hodne lidi v guilde , naky ty kamarady a take expiky ... Proste 4FUN ! Priest je pro me jako stvorenej nic vic hrat neumim ................. Pouzivam UOmapu , Ts a kdyz hraju Uo tak samozdrejmne Icq ... 293-789-903 nevim co bych vam este povedel ... (nejvic tu snad znam Emesise ..moc nevim kdo vse tu je | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Priestík Fri 4 May - 20:05 | |
| | |
|
| |
Valten PLSák
| Předmět: Re: Priestík Fri 4 May - 20:11 | |
| jn jenomze ja tu prihlasku rekl greexovi zrusil protoze je tam i bratr a on mi rekl jestli budu chodit k dedovi parit , ja rekl ze ne a hned psal Greexovi , on to ete nesmazl !!! | |
|
| |
Vali Admin
| Předmět: Re: Priestík Fri 4 May - 20:20 | |
| Postava Blecha Spamerska se k nam uz jednou do guildy hlasila.Tehdy ji vlastnil nechvalne znamy zlodej postav na Endoru Kalasek.Tak uz nas tu prosim nezdrzuj. Zkus stesti v jine guilde. | |
|
| |
Valten PLSák
| Předmět: Re: Priestík Fri 4 May - 20:26 | |
| PROMIN ALE ZAKLADATEL SU JA VIS? 0-18 LVL SEM UDELAL JA !!!!!!! PAK UKRADLI A NEVIM CO SE DELO TAK UZ DRZ KDYZ SI PROTI | |
|
| |
Valten PLSák
| Předmět: Re: Priestík Fri 4 May - 20:27 | |
| vyrikame si to na icq , pojd prosimte 293-789-903 | |
|
| |
Valten PLSák
| Předmět: Re: Priestík Fri 4 May - 20:38 | |
| | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Priestík Fri 4 May - 21:56 | |
| Já ho potkal v daugasu v bance zdál se být vpohodě trochu jsme pokecali... A docela bych řekl, že to není Kalášek... | |
|
| |
nataniel hawk PLSák
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 04. 04. 07
| Předmět: Re: Priestík Sat 5 May - 0:05 | |
| Sice nejsu uvas v guilde ale to je jedno jen chcu ríct ze je to blecha spamerka si ho dobre pamutju jak jsmebehaly spolu stoky | |
|
| |
Nimterius Master
Poeet p?íspivku : 138 Registration date : 22. 10. 06
| Předmět: Re: Priestík Sat 5 May - 22:18 | |
| Už jsem celkem zmaten kdo koho dřív hrál . . . Blechu spamerku jsem znal z doby když jsem ještě hrál paladina , byl to jeden z priestů na který byl spoleh a šel bych s ním kamkoliv a kdykoliv . . . no ale po nějaké době se střídali majitelé tohoto accountu . . . otázka zní . . . znáš paladina Phoboss? | |
|
| |
Vali Admin
| Předmět: Re: Priestík Sun 6 May - 22:53 | |
| Byl prijat do guildy FoR (diky bohu). LOCK | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Priestík Fri 11 May - 19:24 | |
| - Vali napsal:
- Byl prijat do guildy FoR (diky bohu). LOCK
Neboj sa to locknuť, hocikedy. Aj po jeho príspevku. Šancu má predsa každý pokiaľ niesme proti. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Priestík | |
| |
|
| |
| Priestík | |
|