Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Kreg se hlasi!

Goto down 
+2
Harden
Kreg
6 posters
AutorZpráva
Kreg
PLSák
PLSák

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 13. 05. 07

Kreg se hlasi! Empty
PříspěvekPředmět: Kreg se hlasi!   Kreg se hlasi! Icon_minitimeSun 13 May - 11:57

Zdravim vsechny cleny giuldy DW..
Jiste je vam jasne proc sem pisu.. ;] ..Sice nevim, jak zacit, tak se porozpravim nejprve o sobe (nedival jsem se, co pozadujete, rad delam vse po svem, snad to nebude vaidit) ..

Takze jmenuji se Tomas, je mi 18 let a pochazim z Kromerize, kde navstivuji tamni gymnazium.. Mezi me zaliby patri hlave floorball (aktivne) a vseobecne sport (pasivne).. Nove je mou zalibou UO.. Asi 2-3 mesice, z toho vypliva, ze hraju stejnou dobu, bohuzel nemam moc zkusenosti, ale rad se poucim..

K vam bych moc rad vstoupil za postavu Krega, rogua na 19 urovni, ale pujde nahoru ;o]]] ..Navic doufam, ze pujde nahoru s vasi pomoci, ja vam naoplatku muzu openout v dungu poklady, atd co roug umi.. Vlastne o tohle dungareni mi jde nejmene, nehledam partu exphunteru, ale partu pohodovych lidi, chci se obcas odreagovat, pobavit na TS/V3 a popr skocit dung a udelat lvl.. Nejspise se budete chtit vedet proc jsem si vybral prave vas.. Projizdel jsem tak fora giuld a tohle me nejak zaujalo, nejvice zaujalo, tak to zkousim, no..

Bohuzel nevim, co vic dodat.. Jen me nekamenujte a dejte mi sanci ;o]] ..ICQ:411418348

Mejte se ;o] ..Zatim teda..
Návrat nahoru Goto down
Harden
Master
Master
Harden

Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 27. 07. 06

Kreg se hlasi! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kreg se hlasi!   Kreg se hlasi! Icon_minitimeSun 13 May - 12:44

Zdáš se být vpohodě, ale néé čorka :p *nemá rád konkurenci*
Návrat nahoru Goto down
Stagg
Guild Master
Guild Master
Stagg

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 19. 03. 07

Kreg se hlasi! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kreg se hlasi!   Kreg se hlasi! Icon_minitimeSun 13 May - 18:28

Naco pises do prihlasky, ze si si nepozrel ani podmienky? A coriek je dost takze asi nebudem hlasovat.
Návrat nahoru Goto down
Kreg
PLSák
PLSák

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 13. 05. 07

Kreg se hlasi! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kreg se hlasi!   Kreg se hlasi! Icon_minitimeSun 13 May - 19:45

PanPekel napsal:
Naco pises do prihlasky, ze si si nepozrel ani podmienky? A coriek je dost takze asi nebudem hlasovat.

Podminky jsem si precetl samozrejme.. Jen ukazku prihlasky jsem necet.. Prijde mi stereotipni, jsem creativni clovek ;]]]
Návrat nahoru Goto down
Dreigh
Master
Master
Dreigh

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 08. 09. 06

Kreg se hlasi! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kreg se hlasi!   Kreg se hlasi! Icon_minitimeSun 13 May - 21:55

Kreg napsal:
PanPekel napsal:

Podminky jsem si precetl samozrejme.. Jen ukazku prihlasky jsem necet.. Prijde mi stereotipni, jsem creativni clovek ;]]]
mě tenhle postoj příde stejně dobrej jako dobře odvedená přihláška podle ukázkový přihlášky (prostě lepší než ty hrůzy co se tu občas objevují)...asi PRO
Návrat nahoru Goto down
Zeddicus
Veteran
Veteran
Zeddicus

Poeet p?íspivku : 85
Registration date : 03. 08. 06

Kreg se hlasi! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kreg se hlasi!   Kreg se hlasi! Icon_minitimeSun 13 May - 23:57

založeno hlasování....
Návrat nahoru Goto down
Emesis
Veteran
Veteran
Emesis

Poeet p?íspivku : 80
Registration date : 29. 07. 06

Kreg se hlasi! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kreg se hlasi!   Kreg se hlasi! Icon_minitimeTue 15 May - 20:50

Harden napsal:
Zdáš se být vpohodě, ale néé čorka :p *nemá rád konkurenci*

No Harde nejsi sám co nemá rád konkurenci ... Smile hlavně v dungách jinak Kregu připadneš mi v poho zatím nvm jestly PRO nebo PROTI popřemejšlím trochu no ... *Přemýšli* Laughing Laughing Ale jak tak přemýšlím rougů máme docela dost tak asi PROTI ne že by jsi byl špatnej Kregu ale rougů je opravu dost ....
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Kreg se hlasi! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kreg se hlasi!   Kreg se hlasi! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kreg se hlasi!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Trix se hlasi

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm :: nábor nových členů-