Zdravim vsechny cleny giuldy DW..
Jiste je vam jasne proc sem pisu.. ;] ..Sice nevim, jak zacit, tak se porozpravim nejprve o sobe (nedival jsem se, co pozadujete, rad delam vse po svem, snad to nebude vaidit) ..
Takze jmenuji se Tomas, je mi 18 let a pochazim z Kromerize, kde navstivuji tamni gymnazium.. Mezi me zaliby patri hlave floorball (aktivne) a vseobecne sport (pasivne).. Nove je mou zalibou UO.. Asi 2-3 mesice, z toho vypliva, ze hraju stejnou dobu, bohuzel nemam moc zkusenosti, ale rad se poucim..
K vam bych moc rad vstoupil za postavu Krega, rogua na 19 urovni, ale pujde nahoru ;o]]] ..Navic doufam, ze pujde nahoru s vasi pomoci, ja vam naoplatku muzu openout v dungu poklady, atd co roug umi.. Vlastne o tohle dungareni mi jde nejmene, nehledam partu exphunteru, ale partu pohodovych lidi, chci se obcas odreagovat, pobavit na TS/V3 a popr skocit dung a udelat lvl.. Nejspise se budete chtit vedet proc jsem si vybral prave vas.. Projizdel jsem tak fora giuld a tohle me nejak zaujalo, nejvice zaujalo, tak to zkousim, no..
Bohuzel nevim, co vic dodat.. Jen me nekamenujte a dejte mi sanci ;o]] ..ICQ:411418348
Mejte se ;o] ..Zatim teda..