Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 25. 05. 07
Předmět: Prihlasna-Priesta Fri 25 May - 22:19
Dobry vecer ve hre se jmenuju Valten ( priest 18lvl ). Mam take Babetu ( 15lvl berk ) Endor hraju asi 1/2 roku. Hledam gildu pohodovich lidi nejaky ten dung abychom se zasmali a trosku se poznali:p V realu s jmenuju Jan Masek mozna ste mohli vydet ci slyset ze sem byl v TV na prime ( Chuva v Akci ) v Realu se venuju kamaradce (Mlada) a Hokeji hral sem zavodne za HC chocen ale po urazu praveho kolena sem musel prestat a upnul jsem se na mladou a Uo. Bydlim v Pardubicich chodim do Vysokeho Myta na elektro technickou skolu. I muj sourozenec hraje Ultimu online ( Trix renger 31 lvl gilda Dvur )...
UOAM mam nainstalovany, Team speak take tak, ICQ mam taky (429-809-893). V gyldach jsem byl CiH a pokousel jsem se dostat do Dvur ale dopadlo to tak ze muj RP smysl sklamal nemam na takove vyjadrovani atd nadani:) Dekuji a doufam ze se to podari.
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Fri 25 May - 22:25
Hoj :p ....Jsem PRO znám ho... je to kámoš a bratr Trix ta zde taky chvíli byla... a Valtena prý zakládal a pak mu to podělal Kalášek a teď se to k němu dostalo z5
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Sat 26 May - 9:02
Hmm jen do HoBu a tam mi kamos trigger rikal ze tam nemam sanci tak skousim i jine gildy a druhy kamos Pitva mi rikal ze hob se pomalu ale jiste rozpada do zadne jine gildy uz prihlasku nemam
pmc PLSák
Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 23. 04. 07
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Sat 26 May - 11:14
Už si sem raz písal.. PROTI
Stagg Guild Master
Poeet p?íspivku : 70 Registration date : 19. 03. 07
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Sat 26 May - 11:54
Proti.. kolko krat to chces este skusat?
valten1 PLSák
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Sat 26 May - 11:57
hmm pokud vim tak to dnes skousim poprve toho priesta sem dostal v cera rano z5. Sem novi majitel Valtena Harden muze potvrdit ze sem ho neukradl a ze sem toho priesta zakladal ja.
pmc PLSák
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Sat 26 May - 15:33
Inak neviem o čom trepe, ale v CIHu nebol...
http://cih.ic.cz/viewtopic.php?t=10 - to je jeho zmysluplná prihláška.. mal tam toho tak málo že sa to nikomu nepášilo, tka top nakoniec vymazal
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Sat 26 May - 16:05
Tak to ani já nevím :p promluvím s ním...
valten1 PLSák
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Sat 26 May - 23:59
V Cihu sem byl dyz se zakladala gilda to byla este gm Viviana.
valten1 PLSák
Předmět: Re: Prihlasna-Priesta Sun 27 May - 0:00
Ale vypada to ze stejne vetsina lidi je proti takze to nema smysl
pmc PLSák