Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 27. 07. 06
Předmět: Prihlaska Maty Thu 27 Jul - 16:13
Zdravím..Je mi 16 let a bydlim kousek od Olomouce...Do vasi guildy bych chtel vstoupit s postavou rogue (half-elf) 16 lvl...Jiné postavy jsou Mag 18...Druid 22...Mercenar 17...Uo hraji asi pres rok...S touto postavou jsem bohuzel jeste zadnou guildu nemel...ale jinak jsem byl s magem v Templar...BoD...tak i s druidem...mozna se divite proc chci prave s rogue do vasi guildy ale je to tim ze me ted strasne bavi a chtel bych aby mela vetsi lvl trosku Neocekam od vas jen porad expeni a expeni ale hlavne i zabavu a nové přátelé...Vpohodě používám Ts a Automapu..jinak icq 278-583-400
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Prihlaska Maty Thu 27 Jul - 16:41
chcem vediet mená tých postáv.Zatiaľ neviem a hlavne či si ich sám robil..
Maty PLSák
Předmět: maty Thu 27 Jul - 16:45
prominte ze sem to napsal jako jinou ale prekliknul jsem se
Maty PLSák
Předmět: maty Thu 27 Jul - 16:50
Napisu to radsi znova NO tak maga jsem dostal od kamarada na 14lvl a jmenuje se Leper....druida jsem expil sam ale trvalo mi to teda no a jmenuje se Black Heart...A mercenar je taky muj vlastni a jmenuje se Skurut
allaard King spamer
Předmět: Re: Prihlaska Maty Thu 27 Jul - 19:12
No stretol som ho z acolitkou takže si to asi ty... A keď si ho dostal na 14.. Keď som ho videl nosil acolitku takže by si to mal byť ty.
Maty PLSák
Předmět: Re: Prihlaska Maty Thu 27 Jul - 19:43
jo tak to sem byl ja ae byl bych rad kdybych se dozvedel nazor
allaard King spamer
Předmět: Re: Prihlaska Maty Thu 27 Jul - 20:46
Maty napsal:
jo tak to sem byl ja ae byl bych rad kdybych se dozvedel nazor
No keď som sa pozeral ako si organizoval partu proti PK nad HC. Tak som sa skoro ušúlal. Ale časi sa menia aj ľudia.
Maty PLSák
Předmět: Re: Prihlaska Maty Thu 27 Jul - 21:53
to je davno ale hej tak se vyjadrete zdali PRO nebo PROTI
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Prihlaska Maty Fri 28 Jul - 9:41
Hlasuje se o tvem prijeti,bud prosim trpjelivejsi:)
Maty PLSák
Předmět: Re: Prihlaska Maty Fri 28 Jul - 9:52
Tak to promin to sem nevedel...tak to se omlouvám
Quaso Veteran
Poeet p?íspivku : 63 Age : 36 Localisation : Medea...a Ranger cech :) Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Prihlaska Maty Sat 29 Jul - 11:16
No proti tobe nic nemam ale Leper se mi moc nelibi Je nebo byl jen takovy kkt co jen nadaval ale hlasuje se
allaard King spamer
Předmět: Re: Prihlaska Maty Mon 7 Aug - 19:06
Napíš mi. Nech kopnem na stone..
allaard King spamer
Předmět: Re: Prihlaska Maty Wed 23 Aug - 13:10
Každý má nárok na svoju obhajobu. Dávam túto možnosť Matymu.
Maty PLSák
Předmět: Re: Prihlaska Maty Wed 23 Aug - 14:12
Takze moje obhajovba zní asi tak....Opravdu to vypadalo tak jako kdybych volal ja Pk ale nevim proc bych tohle mel delat..konecne sem si nasel solidní guildu a myslite ze hned pri prvnim expeni bych volal pk? a nikdy v zivoe jsem zadné nevolal...takovou prasarnu bych nikdy neudelal...a navic nevim proc to tak berete...kolikrat me uz sjeli pk v dungu....pk je proste soucast hry a nelze to nejak ovlivnit...takto si to skuste vzit...a treba to pochopite...a navic me hned koupnout ze stonu a aniz byste trochu popremysleli...skuste si to ujasnit....dik
Mirik Anonymní
Předmět: Re: Prihlaska Maty Wed 23 Aug - 21:11
Bude li on v guilde, tak snim nejdu zadny dung, nesnasim ho a myslim zeje to dosti vyjadrene na "Lios" fore
allaard King spamer
Tak po dlouhe dobe sem opet rozjel ten pokakanej monitor a reknu to jasne a strucne - Leper je svine, na Lios foru prudil, podal tam 3x prihlasku, kdyztak si ji prectete tu prvni a pochopite proc ho tady nechci
Předmět: Re: Prihlaska Maty Wed 30 Aug - 14:51
takze odoved na ten SS zni ze Lepera uz nemam tak 14 dni a Mirik neboli Lemia....boze...na nej mam vlastni nazor...klidne se knemu priklonte ale neco vam reknu...Je to jeste maly kluk ktery se nezamysli nad veci kterou rekne a to ze sem trikrat podal prihlasku byl omyl a pak sem je smazal a omlouval se a vseci to vedeli...a Miriku..nehraj si na velkého šéfa...Uz i v liosu sis hral na velkého šéfa a začínáš si na něj hrát i tady....
allaard King spamer
Předmět: Re: Prihlaska Maty Wed 30 Aug - 15:15
Maty napsal:
takze odoved na ten SS zni ze Lepera uz nemam tak 14 dni a Mirik neboli Lemia....boze...na nej mam vlastni nazor...klidne se knemu priklonte ale neco vam reknu...Je to jeste maly kluk ktery se nezamysli nad veci kterou rekne a to ze sem trikrat podal prihlasku byl omyl a pak sem je smazal a omlouval se a vseci to vedeli...a Miriku..nehraj si na velkého šéfa...Uz i v liosu sis hral na velkého šéfa a začínáš si na něj hrát i tady....
O neho sa nemusíš báť. V blýzkej dobe niekoho nepríjmeme do rady guildy. V každom prípade o tom porozmýšlame a nahodím ešte jedno hlasovanie.