| DRUID CILDA | |
|
+6Nimterius Devil Master Petik allaard Dreigh CILDA 10 posters |
Autor | Zpráva |
---|
CILDA PLSák
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 11. 06. 07
| Předmět: DRUID CILDA Mon 11 Jun - 23:20 | |
| Zdravim vsetky Dw! Mam postavu Cilda 27skor 28lvl humana druid Takze zacnu prvni meno Jakub Bydlim ve ZLINE je mi skoro 19let Chtel bych k vam pac se mi zdate v poho a hlavne s vami rad expim v dungech akle take i na lowu Pk rad posloucham Hudbu hraji Uo Z guildy znam skoro setsky na par vyjimek no jinak sem byl v guilde 99,wind (sem ale pokad vemete odchazim pac lidi vubec nehraji neexpi atd ) inak Ts mapa mam vsecko me icq je 298-341-229 vubec me nic nenapada co napsat dale se pitejte rad odpovim | |
|
| |
Dreigh Master
Poeet p?íspivku : 123 Age : 37 Registration date : 08. 09. 06
| Předmět: Re: DRUID CILDA Tue 12 Jun - 0:50 | |
| Mě by zajímalo, jestli máš postavu od začátku a taky pokud máš nějaké další postavy, tak jaké? Díky | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: DRUID CILDA Tue 12 Jun - 19:47 | |
| - Dreigh napsal:
- Mě by zajímalo, jestli máš postavu od začátku a taky pokud máš nějaké další postavy, tak jaké? Díky
myslím, že ju nemá od začatku | |
|
| |
CILDA PLSák
| Předmět: Re: DRUID CILDA Tue 12 Jun - 20:38 | |
| Nemam ji od zacatku dostal sem ji od majitele kerej prestal hrat... Jinak dalsi postavy mam nake ty noby co sem rozjel ale prestali em bavit nebo tak cilda je postava kere si vazim a expim ji co muzu | |
|
| |
Petik PLSák
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 10. 06. 07
| Předmět: Re: DRUID CILDA Wed 13 Jun - 7:37 | |
| Ahoj cildo tak ja som jednoznacne pro bol som snim v guilde 99 a rozhodne je to dobre stvorenie.Zatial co ho poznam este ani raz ma nesklamal a celkem mu doverujem.Takze ja som PRO.
Hej Vali potom mi hod prava na stranku...dik. | |
|
| |
Devil Master PLSák
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 21. 04. 07
| Předmět: Re: DRUID CILDA Wed 13 Jun - 14:49 | |
| Nema od zacatku nevim,ale zase druid takze fakt nevim Vali lockni potom prihlasku LS sel do jine guildy. | |
|
| |
CILDA PLSák
| Předmět: Re: DRUID CILDA Wed 13 Jun - 15:04 | |
| Huj kamo nevim co mas proti me ale som wind stale uz nakou tu dobu rikam nebudu leftovat pokad me nevemete jinak zadna jina prihlaska neni neboj | |
|
| |
Nimterius Master
Poeet p?íspivku : 138 Registration date : 22. 10. 06
| Předmět: Re: DRUID CILDA Wed 13 Jun - 15:39 | |
| Devil Master mel na mysli Last Soula ne tebe | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: DRUID CILDA Wed 13 Jun - 15:57 | |
| Jsem PRO prijeti na zkusebni dobu. S Cildou jsem sel par dungu a nebyly zadne problemy. Cilda je na Endoru dost kontraverzni postava , doufam ze nebude delat zadny blbosti a neposkodi dobre jmeno guildy DW. | |
|
| |
CILDA PLSák
| Předmět: Re: DRUID CILDA Wed 13 Jun - 21:31 | |
| Valiku urcite neposkodim to ti muzu slibit neposkodil sem meno guildy wind tak ani Dw ba naopak budu se snazit udelat aby se to nestalo | |
|
| |
Emporio Stokař
Poeet p?íspivku : 47 Registration date : 28. 09. 06
| Předmět: Re: DRUID CILDA Thu 14 Jun - 1:02 | |
| A ja sem proti mel Ivanku Indien Alenku connie cildu a atd postavy zadnou nevyxpil od zacatku sam bud siju nak sehnal nebo tak ale rozhodne sem proti dycy co se sly dungy nebo tak tak sem nesel protze ho znam z RL pokud tenhle clovek vstoupi do DW odchazim a to stejne s wolfs kde uz byl za jinou postavu takze PROTI rozhodne jednoznacne svuj nazor nezmenim a ani ho menit nebudu ;-) | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: DRUID CILDA Thu 14 Jun - 14:59 | |
| Hmm podle toho co napsal empo zatím nebudu hlasovat.. | |
|
| |
CILDA PLSák
| Předmět: Re: DRUID CILDA Fri 15 Jun - 14:32 | |
| Lol co tu plantas co sem mel za postavi do toho ti muze bejt ukradene co sem mel a co ne ze sem siu nevyexpil postavu to ti muze bejt taky jedno jen dodam ze ten clovek ho znam real a je pekne falesnej venku se tvari jako kamos a tady se snazi cloveka pomalu vymazat tak si nehraj na kamarada!!!Vic k tomu nemam co dodat | |
|
| |
Nimterius Master
| Předmět: Re: DRUID CILDA Fri 15 Jun - 17:53 | |
| Mno, pokud vím tak v DW jde o lidi co hrajou a ne o postavy....a pokud Empo ho zná tak já bych mu veřil... | |
|
| |
Emporio Stokař
| Předmět: Re: DRUID CILDA Fri 15 Jun - 18:02 | |
| heh to ti trvalo tak dluho odepsat sem to tu postnul pred 2-3 dny a odepises tos teprve vymyslel co nato napsat abys nahodou neco neprokecl heh nenech se vysmat vyjmenuju vsechny postavy cos mel co si pamatuju cachry mezi acc a atd a pokud sis PRECETL KODEX takjsi nahodou zjistil ze PODELANE NEBO VYMENE ACC NEBEREM A TaKY PODLE TOHO JAKOU MAS POVEST !!!TUDIZ POVEST NULOVA!!! Postavy ktere tenhle clovek vlastnil nic neni jeho vyexpene od zacatku cituji: postavy Cilda Ivanka Connie Indien Alenka Cherry The Druid za Ivanku jsi byl ve WOLFS a za CHERRY jsi se uz k nam jednou hlasil a jelikoz za tu CHERRY ESTE DLUZIS PENIZE TAK NVM CO RESIS PROSTE POKUD BYCH MOHL TAK TO LOCKNU A VYC SE S TEBOU NEBAVIM!VYC ARGUMENTU ASI NEMAM JEN JEDEN POKUD SE SNAZIME O POVEST KTEROU BUDUJEM UZ DLOUHO TAK PROC BYCHOM TIMHLE PRIJETIM TOHOHLE CLOVEKA SI MELY TUHLE POVEST KURVIT???kazdy at si odpovi sam estli kvuli expeni a jeho lvlu nebo kvuli lidem v ty guilde | |
|
| |
CILDA PLSák
| Předmět: Re: DRUID CILDA Fri 15 Jun - 18:10 | |
| No me je to fuk je vice guild kde me vemou empo si fakt lalan vubec me neznas sem te videl 2xv zivote takze vubec nevis..... | |
|
| |
Nimterius Master
| Předmět: Re: DRUID CILDA Fri 15 Jun - 18:11 | |
| | |
|
| |
Emporio Stokař
| Předmět: Re: DRUID CILDA Fri 15 Jun - 18:18 | |
| | |
|
| |
Emporio Stokař
| Předmět: Re: DRUID CILDA Fri 15 Jun - 18:20 | |
| | |
|
| |
Zdravotní Sestřička PLSák
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 25. 03. 07
| Předmět: Re: DRUID CILDA Fri 15 Jun - 18:20 | |
| Ja se Zdrzuju hlasovani ! | |
|
| |
Dreigh Master
Poeet p?íspivku : 123 Age : 37 Registration date : 08. 09. 06
| Předmět: Re: DRUID CILDA Sat 16 Jun - 4:23 | |
| Heh ani nevim co napsat, Empovi argumenty mi přijdou dosti pádné....do té doby než se Empo ozval si vypadal jako v pohodě týpek, ale pak si to trochu zničil vyjadřováním+Empovi argumenty....asi docela PROTI, ale eště uvidím, jak se to vyvine.... | |
|
| |
Emporio Stokař
| Předmět: Re: DRUID CILDA Tue 19 Jun - 23:40 | |
| nechcete to lognout?je znowa ve windu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: DRUID CILDA | |
| |
|