Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 25. 06. 07
Předmět: Ajja Mon 25 Jun - 19:08
Zdravim vsechny cleny guildy DW
Ahoj chtel bych se k vam prihlasit duvod je tento chcu si najit nove kamose a taky neco naexpyt*ale to ce kazdy ne?*
Ke mne: Povolani-Ice mage lvl 20 Rasa-Elf Moje dalsi postavy-Ariana priest lvl 16,Dark Vader berk lvl 11 Icq-263-055-392 Jmeno Dusan Kuchařík Vek-bohuzel jen 13 ale prosim nesudte cloveka jen podle veku Moje zalibi-UO,Hokej Mam-mapu a VT Z vasi guildy znam je Trochu Klobouka jinak nikoho,ale kdyz me prijmete tak se to urco rychle zmeni
Vidim to tak ze me asi budete hodnotit jak umim zdit.Ale nebudu vam do toho kecat
Diky vsem co se na toto podivali
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
Předmět: Re: Ajja Mon 25 Jun - 20:31
Čau... jsem Pro mag se hodí... a jak dlouho hraješ a expils ty postavy ty od začátku?? jo a nebydlel si jednu dobu ve Zlíně??
Ajja PLSák
Předmět: Re: Ajja Mon 25 Jun - 21:43
Ano ve zline jsem bydel a v otrokovicich taky cca 8let ted bydelm v Jihlave UO hraju 3roky
Emporio Stokař
Poeet p?íspivku : 47 Registration date : 28. 09. 06
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 0:52
heh tak tj zlinka jak poleno co a jak seti libilo v otrokach tam hraje uo kazdy 2 jinak asiPRO pokud jsi to expil od zacatku a este zeptam v jakch guildach si pusobil?
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 10:42
Jestli chces do nasi guildy, tak nechapu proc si zaroven davas prihlasku do FoR a CUBE ! PROTI
Ajja PLSák
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 13:32
Ano dal jsem prihlasku do Foru tam me nechteli protoze meli dost magu A v Cube uz jsem se s nima domluvil kdyz jsem v Domovu tak mam na ne VT ale jak mysliz
Emporio Stokař
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 13:40
hmm s FORem nemame dobre zkusenosti co se hlasi k nim a pak od nich k nam a naopka a takvy kolotoc nestesti pro nas a jak je vydet tak se karta obraci kdyz se hlasis k nam tak davas prihlasky jinam a este si u DOMU takze nvm no pockam si na hlasovani a co mi k tomu reknes ale spis se priklanim k valimu ...
Ajja PLSák
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 14:14
U domu uz nejsu dneska jsem leftnul ale kdyz jsem dal prihlasku do Foru tak jsem nevedel ze budete mit valku no ja se omlouvam vsem ze jsem vam to nerekl
Ajja PLSák
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 14:15
U domu uz nejsu dneska jsem leftnul ale kdyz jsem dal prihlasku do Foru tak jsem nevedel ze budete mit valku no ja se omlouvam vsem ze jsem vam to nerekl
Ajja PLSák
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 14:28
No radeji vam to vysvetlim normalne Domov ma alianci s Cube a tam jsem se domluvil ze uz k nim necu K domvu dneska jsem leftnul a pokus mi neverite tak si to overte A s Forem tam jsem dal prihlasku ale nevuali me kvuli veku a ze maj magu dost Ale od te doby uplinul nejaky ten tyden a navic tam je to jasne uzavrene ze ne!
A za ten spawm pardon 2jsem klikl na stejnou vec
Ale fakt se omlouvam ze jsem vam to nerekl Ale Kdyz jsem pochopil jaky maj styl guildy tak jsem se s nima pobavil ymslim s Cube
Ajja PLSák
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 14:34
No radeji vam to vysvetlim normalne Domov ma alianci s Cube a tam jsem se domluvil ze uz k nim necu K domvu dneska jsem leftnul a pokus mi neverite tak si to overte A s Forem tam jsem dal prihlasku ale nevuali me kvuli veku a ze maj magu dost Ale od te doby uplinul nejaky ten tyden a navic tam je to jasne uzavrene ze ne!
Ale fakt se omlouvam ze jsem vam to nerekl Ale Kdyz jsem pochopil jaky maj styl guildy tak jsem se s nima pobavil ymslim s Cube
Ajja PLSák
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 14:41
Petik PLSák
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 10. 06. 07
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 15:11
Haha som jednoznacne Pro pretoze?pretoze medved:D nene som Pro lebo ajju kusocek poznam a viem ze je to dobra a nekradena,nekupovana postava a jednak dneksa me pomohla vybijt npc ktere maly me veci na str ale to je len taka malickost nic viac ktomu nemam.
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
Předmět: Re: Ajja Tue 26 Jun - 16:37
Hej když odesíláš zprávu tak neklikej 2x či vícekrát ale jednou abys trochu šetřil prst a zbytečně nespamoval )
Emporio Stokař
Předmět: Re: Ajja Wed 27 Jun - 1:02
hmm ok este uvydim vydel sem ze jsi leftnul napadlo teto rychlo a jinak pockam si na hlasovani a nak se rozhodnu
Vali Admin
Předmět: Re: Ajja Wed 27 Jun - 10:29
Zalozeno hlasovani...
Vali Admin