| Přihláška- Čorečka | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mismulin PLSák
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Přihláška- Čorečka Sun 1 Jul - 14:11 | |
| Tímto topikem, bych chtěl pozdravit všechny z guildy DW (Dragons) --Moje postava je 20 lvl rogue, jménem Mismulin Lokarto. Možná jste mě někteří znaly , protože sem měl tu samou čorku v lize -- Jiné postavy nemám, ale měl jsem Barbie(heretik) nemam už tak měsíc:(. Moje první postava kterou jsem si udělal byla taky čorka a dotáhl jsem ji na 20 lvl, ale kvůli škole jsem musel s Ultimou přestat, protože mi lezla na mozek . Jméno bylo Walker --Bydlím v Ostravě-Porubě. Je mi 18 let a tento rok jsem dodělal Střední odbornou školu Telekomunikační (s maturitou) -- No nevim co bych o sobě víc napsal, pokud máte nějake dotazy tak mi napište. Jinak TS, mapu, vnt a icq mám 194-289-800 Zatím Vás všechny zdravím, a čekám na odpovědi _______________________ Mám rád smajlíky | |
|
| |
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka Sun 1 Jul - 15:17 | |
| mas plusovej bod za dobry jmeno | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| |
| |
Mismulin PLSák
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka Sun 1 Jul - 18:23 | |
| Chtěl bych, aby jste mi dali šanci, řekněme jako poslední rogue, protože se mi nechce do CIH a dalších takových guild, ale to je už jen na Vás | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka Sun 1 Jul - 19:08 | |
| Nj, ale máme ali se dvěma guildama tak je nás hodně... | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka Wed 4 Jul - 11:01 | |
| | |
|
| |
Emesis Veteran
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 29. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka Wed 4 Jul - 12:37 | |
| | |
|
| |
Gustafa PLSák
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 22. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka Thu 5 Jul - 15:56 | |
| taky si mysim ze corek je dost ... hlavne dneska jak sme sli ten sun2 vic corek nez waru tak ze promin ale PROTI je mi lito.. | |
|
| |
soldier Veteran
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 23. 09. 06
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka Fri 6 Jul - 14:16 | |
| Kámo tady ti to nevyšlo tak si vzal nás jako případ nouze jo ?? Tento člověk si hodil přihlášku nejdřív k nám a pak k vám a nakonec vzal nás jako nouzovku , opravdu ne , kickuju tě ... Sorry že vám to sem píšu, ale todle nehodlam tolerovat ... autor Gobi | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka Fri 6 Jul - 22:13 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška- Čorečka | |
| |
|