Zdravim DW ,
V relu se jmenuji Jakub a jsem z Mostu a je mi 17let v říjnu to bude 18. Teď jsem úspějšně absolvoval druhý ročník střední školy s oborem mechanik elektronik se zaměřením na výpočetní a komunikační techniku.
UO hraji asi jeden a půl roku z toho rok Endor.Mé postavy jsou Paladin(human)-Nemi 18 1/2 lvl , Rogue(human)-George 5 lvl (nehraju za něj) , Craft(human)- Nemi 7 lvl (hraju za něj málo) , craft(human) - peldacraft - 17l lvl (Acc mám na půl s kámošem craft ma 100 mining , a děla BS asi 83) , pak dále jsem dostal rogua Josephine(human) lvl 17 za ktereho si jen otvíram poklady a tak aktivně nehraju za tohoto rogua , nedavno jsem si založil necromancera(drow)-Khel Thuzad lvl 12 má asi 70 magery všechny skily na max.Tak doufám že jsem na žádnou postavu nezapoměl . K vám bych chtěl s paladinem za kterého hraju každý den a teď když jsou prázdniny jsem tam doslova celé dny.
Vztah k RP : někdy hraju ale ne furt.Zkušenosti z PvP mam docela dobré PvP mi i jakš takš jde a baví mě .
Byl jsem v guildě CiH.Z guildy znam trochu Klobouka v bance jsme někdy prohodily pár slov ale že bych ho opravdu znal se říct nedá.
UOAM mam TS mam Ventrilo nemam neni problém pořídit problém je jen v tom že nemam mikrofon , icq mam 338444219
Do vaší guildy bych chtěl už jen kvůli tomu že je tam sranda a hlavně Klobouk
jinak taky kamarádi a expení.
No doufam že jsem na nic nezapoměl.S pozdravem Nemi