| Přihláška | |
|
+5Nemi Petik Zdravotní Sestřička Stagg Name 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Name PLSák
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Přihláška Fri 13 Jul - 4:13 | |
| Zdravím, hlásím se k vám s roguem Lamka 23 lvl. Moje další postavy jsou Kahy mecenár 29 a Hrnec Nudlí rang 18. Jinak za zmínku stojí i moje bývalé postavy: Player Killer - bersek se kterým jsem působyl v HoBu a o kterého jsem přišel v době, kdy jsem si dával pauzu od OU a GM mazaly 3 měsíce neloglé accounty. Po mém návratu na UO jsem si ho založil znovu a na 18 lvlu ho vyměnil za Hrnece Nudlí.
Něco o mě z reálu: Jsem ze Znojma, je mi 18 let. Třetím rokem studuju obor Správce informačních sítí a systémů a UO hraju ještě dýl. Znám Qvera a Emesise.
Používám TS, UOAM a ICQ (422 305 977). Na případné dotazy rád odpovím...
Naposledy upravil dne Mon 16 Jul - 19:33, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Stagg Guild Master
Poeet p?íspivku : 70 Registration date : 19. 03. 07
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 11:12 | |
| Som Proti. Roguov nam netreba, odmietli sme preto asi aj dvoch dalsich. | |
|
| |
Zdravotní Sestřička PLSák
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 25. 03. 07
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 12:48 | |
| Ja sem PRO (pěkná přihlažka , rogue neni jeho jedina postava ) | |
|
| |
Petik PLSák
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 10. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 12:57 | |
| | |
|
| |
Name PLSák
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 13:08 | |
| Když bude na dung hodně čorek, tak vezmu pochopitelně jinou postavu...
Naposledy upravil dne Mon 16 Jul - 19:34, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Nemi Veteran
Poeet p?íspivku : 51 Registration date : 06. 07. 07
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 13:50 | |
| No nvm jestli tu už mam nějaké slovo v přihláškách ale myslim že jsem ho párkrát viděl.Já jsem teda PRO . | |
|
| |
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 14:12 | |
| nevim nevim co s tebou .... toho mercenaryho Kahyho si koupil ne? | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 14:59 | |
| Predpokladam ze Hrnec Nudli taky neni tvuj. Prihlaska nic moc. Zatim PROTI | |
|
| |
Name PLSák
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 15:41 | |
| Odpověď na: toho mercenaryho Kahyho si koupil ne? Jo koupil, ale na ten level jsem ho vytáhl já.
Myslel jsem, že to nebude potřeba. Ale když to chcete tak vám sem napíšu stručnou historii svých postav: Moje první postava byla mág Lio, ale toho jsem na 15 lvl smazal kůli špatné rase. Založil jsem si berka jménem Player Killer vytáhl jsem ho na 20 lvl a začal jsem kraftit. Měl jsem 3 svoje krafty a 2 na půl s kámošem. Všichni měli mining na sto a každy skil u měkterého krafta nejmíň na 80. Nejvíc jsem měl BS a to 95.5/100.00. Mezi tím jsem měl hromadu postav vyjnemu jen ty co byly přes 18 lvl: berk (modrej), berk červenej (toho jsem koupil červenýho na 24 lvl za 80k, ale nikdy jsem za něj neběhal), rang na taming, drujd, čorku... Pak jsem šel s berkem do HoBu (5 lidí jsem tam znal z reálu). Uběhlo něco přez půl roku a já se rozhodl si dát pauzu. Po pauze (tak 4 měsíce) jsem zjistil že mazali 3 měsíce neloglé postavy. Zůstala mi jen jedna postava lvl 0 na které byl majetek a věci z domku. Protože jsem ji lognul, abych kámošovy pučil gp. Začal jsem zase hrát. Založil jsem si znovu berka Player Killer, vyexpil ho na 18 lvl a vyměnil za ranga Hrnec Nudlí. Mezi tím končil můj další kámoš s UO, tak jsem od něj koupil postavy, majetek a přeprodal ho. Ale zalíbyla se mi hra s merckem tak jsem si ho nechal a začal ho expit. Pochopí asi každej kdo hrál dlouho za berka (malé bandy a ar) v dungu pořat ve stresu... A pak jsem měl nečo co má přes 60 ar, štít kterým blokuje a bandy které připomínají priesta. Chození dungů pro mě najednou byla procházka růžovým sadem. Tak jsem se berka zbavil a vyměnil ho za ranga. Uběhly dva měsíce a když jsem se dozvěděl, že u vás je Quer, že chodíte expit s HoBem a že uslyším zase Klobouka na TS. Tak jsem se rozhodl leftnout z CoMu a podat si přihlášku k vám...
Naposledy upravil dne Mon 16 Jul - 19:34, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 17:03 | |
| TS?.... Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 19:33 | |
| Hmm tak nevím kde začít... začnu asi takhle... - Rogun je dost, ale máš i jiné postavy takže to zas tak nevadí... - Mercka si koupil... + Vypadáš na zkušeného hráče... ) + Mercek na dobrým levelu Takže nevím jak budu hlasovat... Ale jestli tě Em a Qver znají natolik, že se za tebe i zaručí tak nevidím důvod proč bych měl být proti... | |
|
| |
Zdravotní Sestřička PLSák
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 25. 03. 07
| Předmět: Re: Přihláška Fri 13 Jul - 21:30 | |
| Muzu se za nej zarucit je to fajn clovek znamho realdobre jak ja tak emesis a ohldne uo injectu atp. je to machr | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška Sat 14 Jul - 0:23 | |
| | |
|
| |
Vali Admin
| Předmět: Re: Přihláška Sat 14 Jul - 22:15 | |
| | |
|
| |
Name PLSák
| Předmět: Re: Přihláška Sun 15 Jul - 15:07 | |
| Ruším svou přihlášku, chtěl jsem k vám kůli Qverovi a ten leftl.
Naposledy upravil dne Mon 16 Jul - 19:35, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Emesis Veteran
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 29. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška Sun 15 Jul - 16:12 | |
| - Name napsal:
- Ruším svou přihlášku, chtěl jsem k vám kůli Qverovi a ten leftl.
Hmmm tak to je dobrý Vali můžeeš to locknout ... | |
|
| |
Harden Master
| Předmět: Re: Přihláška Sun 15 Jul - 19:50 | |
| Rušit ani nemusíš stejně to vypadá, že je většina proti.. :p | |
|
| |
Name PLSák
| Předmět: Re: Přihláška Sun 15 Jul - 22:44 | |
| Ještě aby hlasovyli pro, když jsem napsal, že k vám nechci... Pochybuju, že by to někdo locknul se slovy: No vzali by jsme tě, ale když k nám nechceš. Každej spíš napíše: Stejně by sme tě nevzali...
Naposledy upravil dne Mon 16 Jul - 19:36, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Harden Master
| Předmět: Re: Přihláška Sun 15 Jul - 23:26 | |
| Hele to co jsem napsal předtím tak to není nic takovýho, že každý napíše toto... když já napíšu toto... Ale to je jedno nebudu tu huntit pošty a spamovat :p | |
|
| |
Name PLSák
| Předmět: Re: Přihláška Mon 16 Jul - 0:44 | |
| Reakce na tebe byla jen ta první část ! Ve které jsem chtěl říct, že když já jsem byl v HoBu a rozhodoval o přijetí. Tak tam byl taky jeden člověk, který v půlce hlasování napsal: Už mě přijaly do guildy xxx... Tak sem taky hlasoval pro ne. S toho vyplývá, že na 99% bude hlasování o mém přijetí negativní.
Naposledy upravil dne Mon 16 Jul - 19:37, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Harden Master
| Předmět: Re: Přihláška Mon 16 Jul - 10:17 | |
| - Name napsal:
- Reakce na tebe byla jen ta první část ! Ve které jsem chtěl říct, že když já jsem byl v HoBu a rozhodoval o přijetí. Tak tam byl taky jeden člověk, který v půlce hlasování napsal: Už mě přijaly do guildy xxx... Tak sem taky hlasoval pro ne. S toho vyplývá, že na 99% bude hlasování o mém přijetí negativní.
Víc hlasu pro NE už bylo předtím nežs oznámil, že rušíš přihlášku... | |
|
| |
Name PLSák
| Předmět: Re: Přihláška Mon 16 Jul - 19:54 | |
| Ale já se s tebou nehádám jakej byl stav, když jsem napsal že už k vám nechci. Já jen konstatoval, že vím jak dopadne hlasování po tom co jsem napsal. | |
|
| |
Vali Admin
| Předmět: Re: Přihláška Mon 16 Jul - 20:53 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška | |
| |
|