| Požadavek o přijetí | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
cleric PLSák
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 15. 07. 07
| Předmět: Požadavek o přijetí Sun 15 Jul - 15:13 | |
| Ahoj jmenuji se Cleric. Na Endoru hraji asi 1.5 roku. Moje postavy jsou Cleric (Herka 23), Craftas (Craft 11). Nemam žádné pk. Guildě bych přispíval vyrobky (i s mithrilu pokud dodaji ingi či ore),znám Hardena real , Allarda len tak odvidění ( ve hře ) , Qwera už hodně dlouho znám , ale nesmím zapomět na Pana Kloboučka kterého znám už od té doby co byl malí wanderer... Real se jmenuji Pavel, mám 14 roků , jsem z České republiky , ze Zlína. Rád poslouchám hip hop ale jinak mám rád všechny druhy muziky. Jdu na grafike alebo automechanika. Byl jsem v hodně guildách co už ani neexistují ale bohužel jsi nepamatuji jejich název.Hledám guildu ve které je hodně pvp a malo pvm.Mám na pc Icq(295-509-463) a UOAM. Na závěr chci říct že jsem se teprve dnes(Neděle)zjistil že Cilda znal heslo na herku tak za to dělal bordel ale už jsem si heslo změnil a všecko je v pořádku. Papa | |
|
| |
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Požadavek o přijetí Sun 15 Jul - 16:03 | |
| Ale de to vypadat dobre a urcite to byl cilda protoze ten furt prasi a nevim nevim priklanim se k PRO | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Požadavek o přijetí Sun 15 Jul - 19:48 | |
| Jojo znám ho... Je vpoho jen by nemusel furt měnit tak accounty A to že hrála cilda za clerica je pravda podle toho stylu demence... | |
|
| |
cleric PLSák
| Předmět: !!! Sun 15 Jul - 23:01 | |
| Nechápu proč když víte že se chci stát členem vaší guildy proč me dáte HK , RK a jeste full loot !! | |
|
| |
cleric PLSák
| Předmět: :-))) Mon 16 Jul - 17:00 | |
| Hey jako ty veci me neserou mam ještě crafta a ty itemy taky moc ne ale tak chtěl jsem vědět jestli se ten kdo to lotl přizná ... Ale zajímave jak sjem chodil s vycarovanou llamou tak me ju nezabili ale jak jsem si tamnul llamu tak mě dali HKčko... A Karfo (Hardene) nešel by jsi na zelené ? A nakonec to a't to tu napíšu mě poradil Klobouček PS:Jak to vypadá s tím přijetím? | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Požadavek o přijetí Mon 16 Jul - 18:37 | |
| - Cleric napsal:
- ....
Takže ty si drsný tady nás obviňuješ, že jsme tě lotli a HKčkli, ale ty to ani nevíš, že to bylo od nás:) ... Jo a RudoDudo(Clericu) Na to Zelené bych zítra aj zašel | |
|
| |
cleric PLSák
| Předmět: :-))) Mon 16 Jul - 18:46 | |
| Ja vás neobviňuju hlavně ne tbe Hardene ty by jsi mě to neudělal ty nejsi hajzlík .. Prostě vím že kolem mě bylo asi 1-2 teamaci a 3-5 Dragonu ale jak rikam vubec me to nesere majetek jsem si už nakopal z5 .. A mimochodem jide s nama i mahdal ten prro tebe zitra přijde ja už budu čekat na zelenem protože mě tam naši odvezou | |
|
| |
Name PLSák
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Požadavek o přijetí Mon 16 Jul - 19:28 | |
| Odpověď na: Ale zajímave jak sjem chodil s vycarovanou llamou tak me ju nezabili ale jak jsem si tamnul llamu tak mě dali HKčko...
No to je jednoduché, pod vyčarovanou je nápis [controled] a pod tamlou [tamed]. | |
|
| |
cleric PLSák
| Předmět: :-))) Mon 16 Jul - 20:25 | |
| Tak jak to vypadá s tím přijetím či odmítnutím? | |
|
| |
Emesis Veteran
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 29. 07. 06
| Předmět: Re: Požadavek o přijetí Tue 17 Jul - 0:58 | |
| No jo Clericu vypadáš mi v poho tak jako jsi pohodář atd..... možná PRO možná PROTI | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Požadavek o přijetí Tue 17 Jul - 13:21 | |
| | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Požadavek o přijetí Thu 19 Jul - 12:58 | |
| | |