Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Požadavek o přijetí

Goto down 
+2
Klobouk
cleric
6 posters
AutorZpráva
cleric
PLSák
PLSák
cleric

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 15. 07. 07

Požadavek o přijetí Empty
PříspěvekPředmět: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitimeSun 15 Jul - 15:13

Ahoj jmenuji se Cleric. Na Endoru hraji asi 1.5 roku. Moje postavy jsou Cleric (Herka 23), Craftas (Craft 11). Nemam žádné pk. Guildě bych přispíval vyrobky (i s mithrilu pokud dodaji ingi či ore),znám Hardena real , Allarda len tak odvidění ( ve hře ) , Qwera už hodně dlouho znám , ale nesmím zapomět na Pana Kloboučka kterého znám už od té doby co byl malí wanderer...
Real se jmenuji Pavel, mám 14 roků , jsem z České republiky , ze Zlína. Rád poslouchám hip hop ale jinak mám rád všechny druhy muziky. Jdu na grafike alebo automechanika.
Byl jsem v hodně guildách co už ani neexistují ale bohužel jsi nepamatuji jejich název.Hledám guildu ve které je hodně pvp a malo pvm.Mám na pc Icq(295-509-463) a UOAM.
Na závěr chci říct že jsem se teprve dnes(Neděle)zjistil že Cilda znal heslo na herku tak za to dělal bordel ale už jsem si heslo změnil a všecko je v pořádku.
Papa
Návrat nahoru Goto down
Klobouk
Veteran
Veteran
Klobouk

Poeet p?íspivku : 95
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitimeSun 15 Jul - 16:03

Ale de to vypadat dobre a urcite to byl cilda protoze ten furt prasi a nevim nevim priklanim se k PRO
Návrat nahoru Goto down
Harden
Master
Master
Harden

Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 27. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitimeSun 15 Jul - 19:48

Jojo znám ho... Je vpoho jen by nemusel furt měnit tak accounty Surprised A to že hrála cilda za clerica je pravda podle toho stylu demence...
Návrat nahoru Goto down
cleric
PLSák
PLSák
cleric

PříspěvekPředmět: !!!   Požadavek o přijetí Icon_minitimeSun 15 Jul - 23:01

Nechápu proč když víte že se chci stát členem vaší guildy proč me dáte HK , RK a jeste full loot !!
Návrat nahoru Goto down
cleric
PLSák
PLSák
cleric

PříspěvekPředmět: :-)))   Požadavek o přijetí Icon_minitimeMon 16 Jul - 17:00

Hey jako ty veci me neserou mam ještě crafta a ty itemy taky moc ne ale tak chtěl jsem vědět jestli se ten kdo to lotl přizná ... Ale zajímave jak sjem chodil s vycarovanou llamou tak me ju nezabili ale jak jsem si tamnul llamu tak mě dali HKčko... A Karfo (Hardene) nešel by jsi na zelené ? A nakonec to a't to tu napíšu mě poradil Klobouček affraid
PS:Jak to vypadá s tím přijetím?
Návrat nahoru Goto down
Harden
Master
Master
Harden

Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 27. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitimeMon 16 Jul - 18:37

Cleric napsal:
....

Takže ty si drsný tady nás obviňuješ, že jsme tě lotli a HKčkli, ale ty to ani nevíš, že to bylo od nás:) ... Jo a RudoDudo(Clericu) Na to Zelené bych zítra aj zašel Smile
Návrat nahoru Goto down
cleric
PLSák
PLSák
cleric

PříspěvekPředmět: :-)))   Požadavek o přijetí Icon_minitimeMon 16 Jul - 18:46

lol! Ja vás neobviňuju hlavně ne tbe Hardene ty by jsi mě to neudělal ty nejsi hajzlík .. Prostě vím že kolem mě bylo asi 1-2 teamaci a 3-5 Dragonu ale jak rikam vubec me to nesere majetek jsem si už nakopal z5 cheers .. A mimochodem jide s nama i mahdal Crying or Very sad ten prro tebe zitra přijde ja už budu čekat na zelenem protože mě tam naši odvezou geek
Návrat nahoru Goto down
Name
PLSák
PLSák
Name

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 12. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitimeMon 16 Jul - 19:28

Odpověď na: Ale zajímave jak sjem chodil s vycarovanou llamou tak me ju nezabili ale jak jsem si tamnul llamu tak mě dali HKčko...

No to je jednoduché, pod vyčarovanou je nápis [controled] a pod tamlou [tamed].
Návrat nahoru Goto down
cleric
PLSák
PLSák
cleric

PříspěvekPředmět: :-)))   Požadavek o přijetí Icon_minitimeMon 16 Jul - 20:25

Tak jak to vypadá s tím přijetím či odmítnutím? What a Face
Návrat nahoru Goto down
Emesis
Veteran
Veteran
Emesis

Poeet p?íspivku : 80
Registration date : 29. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitimeTue 17 Jul - 0:58

No jo Clericu vypadáš mi v poho tak jako jsi pohodář atd..... možná PRO možná PROTI
Návrat nahoru Goto down
Vali
Admin
Admin
Vali

Poeet p?íspivku : 252
Registration date : 23. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitimeTue 17 Jul - 13:21

Zalozeno hlasovani...
Návrat nahoru Goto down
https://dragon.forumczech.com
Vali
Admin
Admin
Vali

Poeet p?íspivku : 252
Registration date : 23. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitimeThu 19 Jul - 12:58

NEPRIJAT
Návrat nahoru Goto down
https://dragon.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Požadavek o přijetí   Požadavek o přijetí Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Požadavek o přijetí
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru