| Bastoch | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Bastoch PLSák
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 15. 07. 07
| Předmět: Bastoch Sun 15 Jul - 20:31 | |
| Zdravim vsechny, chtel bych se stat clenem vasi guildy. Moje postava je Bastoch, ranger lvl 19, dalsi postavy jsou newbici mag ma 12lvl.PK žádné nemám a nemám v plánu to měnit. V realu se jmenuji Honza, je mi 16 let a jsem z Kladna. Ultimu hraji 2 roky a stale me to velice bavi, ostatni postavy nemam protoze se mi pred mesicem stala nemila vec a to, ze mi byli vsechny postavy ukradeny.Zkusenosti s pvm a pvp mam bohate, mapu i team speak mam i kdyz musim rict ze je mi ventrilo milejsi:-). V minulosti jsem byl v guilde Domov a CIH. No a na zaver me ocekavani jsou jednoducha, parta novych kamosu, vzajemna pomoc a v neposledni rade expeni.Vztah k Rp mám neutrální, nikdy sem ho neprovozoval ale nic proti němu nemám.Ted uz jenom cekam na vase reakce, pripadne dotazy na me icq 397613436. | |
|
| |
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Bastoch Sun 15 Jul - 22:58 | |
| | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Bastoch Sun 15 Jul - 23:23 | |
| Zdáš se být vpoho... Ale mám na tebe jednu otázečku jdeš k nám ligařit nebo expit? Neboj se ať odpovíš jakkoliv tak ti to nepohorší... A nesplňuješ kodex... 19 lvl je málo... | |
|
| |
Bastoch PLSák
| Předmět: Re: Bastoch Mon 16 Jul - 0:00 | |
| No mám v plánu běhat s vámi ligu, ale je mi jasný, že mám ještě malý lvl tak bych chtěl určitě taky expit A co se týče toho lvl vím, že to nesplňuji, ale tak podlě mě se ranger vždycky hodí a prostě sem to zkusil tu přihlášku napsat:-) | |
|
| |
Bastoch PLSák
| Předmět: Re: Bastoch Mon 16 Jul - 13:23 | |
| No tak tvé možnosti jsou zajímavé, ale já sem vždycky expil raději s partou než sám, protože mě solovaní nebaví, takže z těch tvých možností mi zapadá možná ta, že by mi to trvalo dlouho... Jelikož co mě nebaví, nerad dělám, takže by to bylo asi fakt na dlouho. | |
|
| |
Nemi Veteran
Poeet p?íspivku : 51 Registration date : 06. 07. 07
| Předmět: Re: Bastoch Mon 16 Jul - 18:13 | |
| no já jsem teda PRO protože ho znam je to proste dobrej ranger | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Bastoch Tue 17 Jul - 13:18 | |
| | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Bastoch Tue 17 Jul - 22:09 | |
| Mám na tebe otázku, která rozhodne jak budu hlasovat... Doneslo se mi, že jakýsi Bastoch když byl v CiHu a došli dung tak vzal itemy z truhly a odportil.... můžeš mi něco o tom říct? | |
|
| |
Bastoch PLSák
| Předmět: Re: Bastoch Tue 17 Jul - 22:50 | |
| Hm to se dozvídám pěkné věci, tohleto na mě nikdo nevytáhl. Vím, že mě obviňovali z toho, že sem je práskal na mapě.A tohle obvinění vzniklo podle mého názoru stějně jenom proto, že mi v té době nějak nešel Team speak, takže sem se nedokázal nějak obhajovat a hlavní věc byla, že mě to ani na mapě psát furt do kolečka nebavilo. Oni nevěděli, že znám hodně kluků, kteří běhají buď pk nebo masteri a proto kdybych je práskal půlka teamáků by nemohla vystrčit nos z baráku.Tohle nedokázali pochopit a já sem neměl sílu to vysvětlovat. A abych se vrátil k tamtomu co si říkal, jednoduše sme se ke konci než sem leftl neměli rádi, takže bych se nedivil, kdyby na mě ještě něco našli:-) Takovéhle věci sem nedělal s minulími postavami, a nikdy to dělat nebudu.Toť má odpověď | |
|
| |
Harden Master
| Předmět: Re: Bastoch Wed 18 Jul - 0:50 | |
| - Bastoch napsal:
- ...
Ok, to mi stačí máš můj hlas... | |
|
| |
Emesis Veteran
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 29. 07. 06
| Předmět: Re: Bastoch Wed 18 Jul - 9:02 | |
| Hmmm nevim co stebou vypadáš v poho ale to co bylo posledně to chápu .... tak asi budu PRO takhle co píšeš atd... vypadáš na pohodu prostě | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Bastoch Thu 19 Jul - 14:09 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bastoch | |
| |
|