Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Přihláška,Furion Stormrage

Goto down 
+2
Nemi
ASHEV4LD
6 posters
AutorZpráva
ASHEV4LD
PLSák
PLSák

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 24. 07. 07

Přihláška,Furion Stormrage Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitimeTue 24 Jul - 21:38

Zdravím všechny z guildy Dragon Warriors...
V realu se jmenuju Fanda Procházka, je mi 17 let a jsem z Mostu.Třetím rokem studuju obor Mechanik elektronik se zaměřením na výpočetní techniku.

UO hraju už nejmíň 5 let...z toho rok a půl na Kelevaru,3 roky na Estate,chvilku sem hrál i na Morii a půl roku na Endoru,kde mě to baví nejvíc ze všech serverů,které jsem zkusil.
Nejvíc hraju za svého Druida (Furion Stormrage) level 17 se kterým bych chtěl do vaší guildy.Dále mám lvl 13 priesta (Priestess Akasha),lvl 10 rogue (Lucien Lechance) a lvl 13 paladina (Ashevald),ale za toho už nehraju.Všechny postavy sem vyexpil já,žádná není kupovaná apod.
Zkušenosti s PvP a PvM mám docela slušné z ostatních serverů,ale asi mi bude chvilku trvat než si zvyknu na místní systém PvP...s PvM na Endoru problémy nemám.
UOAM a TS mám neni problém pořídit i ventrilo,icq mám 324-253-966.
RP hraju jen zřídka a to většinou s kámošema pro pobavení,jinak na to moc nejsem.

Z vaší guildy znám Němiho a Otika a to i osobně jsou to mí dobrý kamarádi a kvůli nim bych chtěl do guildy.
Další důvod proč chci do vaší guildy je,že chci poznat nové lidi a taky hlavně kvůli expení,protože expit sám je nuda a taky proto,že chci na 20. levelu do ligy a vaše guilda je tam skoro celá.
Tak se mějte a doufam,že se k vám budu moct připojit.
S pozdravem ASHEV4LD
Návrat nahoru Goto down
Nemi
Veteran
Veteran
Nemi

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 06. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitimeTue 24 Jul - 21:46

Takže kde začít?Tak hlavně bych měl říct že sem PRO už nejen proto že ho znam jak ze hry tak z realu ,chodíme na stejnou školu do stejný třídy .Je to někdo kdo mě dokopal k UO.Dobrej hráč , PéVéPer , a já ještě nvm co.vim že nesplňuje kodex s lvlem ale s guildou DW myslim ze ho da hodně rychle jako sem to napravil já.
Návrat nahoru Goto down
Emesis
Veteran
Veteran
Emesis

Poeet p?íspivku : 80
Registration date : 29. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitimeWed 25 Jul - 9:53

Prosímtě četl sis ten první topic [ Povoláni na prijeti ] ... berem až od 20+a ty jsi 17 lvl.. nemam jako nic proti akorát ten lvl.
Že prý hodne rychle ho dá z Dragons jo ? to bych neřek když furt běháte ... Smile Smile
Návrat nahoru Goto down
Stagg
Guild Master
Guild Master
Stagg

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 19. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitimeThu 26 Jul - 22:19

Co ti na to povedat. Prihlaska je pekna ale ten lvl no.
Návrat nahoru Goto down
Bastoch
PLSák
PLSák
Bastoch

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 15. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitimeFri 27 Jul - 11:23

No tak prihlaska je pekna, ale ten lvl Evil or Very Mad . Nevím ani jestli se nám hodíš vzhledem k tomu, že už máme párek druidu na trochu lepším lvl než si ty a podmínky na přijetí jsou jasné. . . Uvidím, ještě se rozhodnu...
Návrat nahoru Goto down
ASHEV4LD
PLSák
PLSák

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 24. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitimeFri 27 Jul - 13:51

já právě myslel,že bych to s váma naexpil,protože samotnýho mě to fakt nebaví a je to strašně na dlouho,ale nemyslim,že to je tak velkej problém,protože se párkrát pude nějakej dung a tu dvacítku dám...
Návrat nahoru Goto down
Vali
Admin
Admin
Vali

Poeet p?íspivku : 252
Registration date : 23. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitimeFri 27 Jul - 18:22

ASHEV4LD napsal:
já právě myslel,že bych to s váma naexpil,protože samotnýho mě to fakt nebaví a je to strašně na dlouho,ale nemyslim,že to je tak velkej problém,protože se párkrát pude nějakej dung a tu dvacítku dám...
Zakladam hlasovani,ale moc sanci ti nedavam.Tvoje veta "já právě myslel,že bych to s váma naexpil" mi prijde vice nez usmevna,takove lidi opravdu netrebujem...
Návrat nahoru Goto down
https://dragon.forumczech.com
Vali
Admin
Admin
Vali

Poeet p?íspivku : 252
Registration date : 23. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitimeMon 30 Jul - 9:33

NEPRIJAT..
Návrat nahoru Goto down
https://dragon.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška,Furion Stormrage   Přihláška,Furion Stormrage Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška,Furion Stormrage
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm :: nábor nových členů-
Přejdi na: