| Ajkie | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ajkie PLSák
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 27. 07. 07
| Předmět: Ajkie Fri 27 Jul - 15:52 | |
| Zdravim.....Co vam rict o sobe , hm ?....no takze mam3 postavy Harz - mag lvl 10, Ratamahatra - druid lvl 19, Ajkie - Necromancer lvl 27 .....Ajkie jsem koupil jinak vsechny acc jsou moje .....no Jinak Je mi 21 sem z Liberce a real name je Tomas.....chci k vam protoze znam od vas nejaky lidi a proste mi prijdete jako v poho typani .....Uo hraju asi tak 7 let.....drive sem hral na DP....na Ecku hraju prakticky od zacatku serveru......no v guilde sem nebyl zadne...no nevim pokud jeste jste na neco zvedavi tak se ptejte nebo i na VT kdyz tam s vama kecam ....no kazdopadne se tesim na nakej ten dung a tak nak podobne no...co k tomu proste patri .....moje icko je 158008285 | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Ajkie Fri 27 Jul - 16:02 | |
| Hrajes na Endoru od zacatku a jen 2 postavy a jedna koupena, zadna guilda ? Nejak se mi tomu nechce verit... | |
|
| |
Ajkie PLSák
| Předmět: Re: Ajkie Fri 27 Jul - 16:46 | |
| - Vali napsal:
- Hrajes na Endoru od zacatku a jen 2 postavy a jedna koupena, zadna guilda ? Nejak se mi tomu nechce verit...
No ver tomu....ja sem mel postavi jenze jak sem nehral tak se mi smazali....ni ale treba TArok, Nimi, Kurusaki se ti za me muzou zarucit .....ne ja se zarucim sam zabe ale....kdyz to semnou skusis nebudes sklamanej.... Jo jeste sem mel tenkrat...Berka,Druida a maga PK...uz je to strasne moc dlouho uz si asi nepamatuju jejich nicky | |
|
| |
Kurusakki PLSák
Poeet p?íspivku : 3 Age : 36 Localisation : Liberec Registration date : 25. 06. 07
| Předmět: Re: Ajkie Fri 27 Jul - 18:07 | |
| No znam ho uz asi 19 let a vim ze je v pohode takze ja sem jednoznacne PRO Je to muj bratranek a hral snad druida a berka co si ja pamatuju | |
|
| |
Bastoch PLSák
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 15. 07. 07
| Předmět: Re: Ajkie Sat 28 Jul - 14:16 | |
| Mám na tebe malý dotaz. Vím, že si byl adeptem v guildě Cube jak je to teď? | |
|
| |
Ajkie PLSák
| Předmět: Re: Ajkie Sat 28 Jul - 15:16 | |
| - Bastoch napsal:
- Mám na tebe malý dotaz. Vím, že si byl adeptem v guildě Cube jak je to teď?
Batochu adeptem sem fakt nebyl mluvil sem snima daval sem prihlasku ale fakt me nebavi mesic cekat nez se mi vubec ozvou co ja kdy proc...nez me vubec nekam azpon vemou....do CUBE uz nejdou to uz je pase....ajelikoz s vama kecam na VT a ste supr typci tak sem se rozhodl jit k vam....teda dostal sem to jako nabidku od jednoho z vas.....ale CUBE je uz totalne pase | |
|
| |
Stagg Guild Master
Poeet p?íspivku : 70 Registration date : 19. 03. 07
| Předmět: Re: Ajkie Sat 28 Jul - 16:03 | |
| Ja by som bol aj PRO. V dobach upadku sa v poho typek hodi:) | |
|
| |
Bastoch PLSák
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 15. 07. 07
| Předmět: Re: Ajkie Sat 28 Jul - 16:11 | |
| No to mi stacii, ptal jsem se z duvodu toho, že jsem věděl, že si byl s nimi na vt, takže sem se musel ujistit. | |
|
| |
Vali Admin
| Předmět: Re: Ajkie Sat 28 Jul - 16:48 | |
| | |
|
| |
Ajkie PLSák
| Předmět: Re: Ajkie Sun 29 Jul - 13:19 | |
| - Bastoch napsal:
- No to mi stacii, ptal jsem se z duvodu toho, že jsem věděl, že si byl s nimi na vt, takže sem se musel ujistit.
a Jak to vis ze sem tam byl ty tam snad taky chiodis ?....byl sem tam protoze jich pulku znam osobne..... | |
|
| |
Tarrok Veteran
Poeet p?íspivku : 53 Registration date : 29. 07. 07
| Předmět: Re: Ajkie Sun 29 Jul - 14:53 | |
| Hihi jako nemam tu co kecat ale on hrozne smrdi ale jinak je v poho de chodi s nama na VT a da se s nim v pohode pokecat az na ten smrad no ale treba se kuli vam umeje | |
|
| |
Vali Admin
| Předmět: Re: Ajkie Sun 29 Jul - 14:54 | |
| Smrad , nesmrad....PRIJAT | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ajkie | |
| |
|