| Přihláška | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jackino PLSák
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 12. 08. 07
| Předmět: Přihláška Sun 12 Aug - 15:11 | |
| Ahoj, Do vaší gildy bych chtěl jít s berkem Jackinem na urovni levelu 21 a rase ork. Postave je vlastnoručně vyexpená. V jiných gildách jsme skoro vůbec nebyl za zmínku snad stojí jen HoB z které, jsem odešel sám. Moje další postavy jsou druid lvl 18 , mage lvl 16, corka lvl 16, craft 100 mining, 60 tinekr a 95 BS. Na Endoře hraji něco přes rok. Mé skušenosti s PvM a PvP jsou teda dobré. PK žádné nemám. V realu jsem Petr, jsem z východních čech a je mi 15 let. TS, Uo mapu samozřejmě mám. ICQ 343-894-773 | |
|
| |
Stagg Guild Master
Poeet p?íspivku : 70 Registration date : 19. 03. 07
| Předmět: Re: Přihláška Sun 12 Aug - 16:01 | |
| Je postava tvoja od zaciatku? PReco ta neprijali u wolfov a skusas to u nas? Preca ta nema rad Robina Hood? | |
|
| |
Emesis Veteran
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 29. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška Sun 12 Aug - 16:12 | |
| | |
|
| |
Jackino PLSák
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 12. 08. 07
| Předmět: Re: Přihláška Sun 12 Aug - 16:29 | |
| - PanPekel napsal:
- Je postava tvoja od zaciatku? PReco ta neprijali u wolfov a skusas to u nas? Preca ta nema rad Robina Hood?
Všechny postavy jsou moje (psal jsme to v přihlášce), do Wolfs jsem dal přihlášku čekal jsem, pár lidi napsalo své názory a proč mě nepřijali to nevim, důvod nikam nenapsali, Robin Hood nic zváštního, každopadně si přihlášku ve Woflsurčitě ani nepřečetl a napsal PROTI. | |
|
| |
Nimterius Master
Poeet p?íspivku : 138 Registration date : 22. 10. 06
| Předmět: Re: Přihláška Sun 12 Aug - 21:04 | |
| No jelikož máme alianci s Wolfs a tam tě nepřijali tak si nejsem jist jestli mi můžeme ... optám se na tebe ... | |
|
| |
Stagg Guild Master
Poeet p?íspivku : 70 Registration date : 19. 03. 07
| Předmět: Re: Přihláška Mon 13 Aug - 23:02 | |
| Jackino napis nam nejaku mudru vetu prosim ta. Velmi mi to pomoze v rozhodovani. | |
|
| |
Nemi Veteran
Poeet p?íspivku : 51 Registration date : 06. 07. 07
| Předmět: Re: Přihláška Tue 14 Aug - 12:48 | |
| asi tak nějak musíme tenhle topic zas uvést do provozu je nějakej mrtvej taky nevim co s tebou .Prostě něco napiš | |
|
| |
Harden Master
Poeet p?íspivku : 105 Age : 32 Localisation : Zlín Registration date : 27. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška Tue 14 Aug - 16:56 | |
| Asi jsem Proti jelikož si odešel z hobu a do wolfu tě nepřijali a to jsou naše alianční guildy... Ale nevím kdy ses hlásil do wolfů takže jestli můžeš řekni a podle toho uvážím za co hlasovat | |
|
| |
Klobouk Veteran
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Přihláška Tue 14 Aug - 23:15 | |
| | |
|
| |
Emesis Veteran
Poeet p?íspivku : 80 Registration date : 29. 07. 06
| |
| |