Tarrok Veteran
Poeet p?íspivku : 53 Registration date : 29. 07. 07
| Předmět: Tarrok-(zvaný Prasák) Sat 20 Oct - 21:49 | |
| se hlasí do vaší gildy proto protože potřebuju do někoho furt rejpat nadávat mu honit si na něm EGO a vy ste ta pravá gilda ve které všech svých cílů dosáhnu! nejde mi o expi nejde mi o gp jde mi! jde mi jen o čisté přátelství | |
|
Morhuen PLSák
Poeet p?íspivku : 5 Age : 34 Localisation : Lys Arvalen Registration date : 20. 10. 07
| Předmět: Re: Tarrok-(zvaný Prasák) Sun 21 Oct - 11:49 | |
| | |
|
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Tarrok-(zvaný Prasák) Sun 21 Oct - 12:24 | |
| - Morhuen napsal:
- To je ma_GOOOOOOOOOOR
To nevadí, že je magor. Hlavné je že o poznáme. Tarrok kde si doteraz trčal? kde si behal čo? PRIZNAJ SA!!! Dúfam, že ho príjmete. Je čistotný, nesmrdí a možno si upravil slovník. )) | |
|
Morhuen PLSák
Poeet p?íspivku : 5 Age : 34 Localisation : Lys Arvalen Registration date : 20. 10. 07
| Předmět: Re: Tarrok-(zvaný Prasák) Sun 21 Oct - 13:06 | |
| - allaard napsal:
- Morhuen napsal:
- To je ma_GOOOOOOOOOOR
To nevadí, že je magor. Hlavné je že o poznáme. Tarrok kde si doteraz trčal? kde si behal čo? PRIZNAJ SA!!! Dúfam, že ho príjmete. Je čistotný, nesmrdí a možno si upravil slovník. )) To je z červenýho trpaslíka .p | |
|
Adrian Lady
Poeet p?íspivku : 34 Registration date : 19. 10. 07
| Předmět: Re: Tarrok-(zvaný Prasák) Sun 21 Oct - 13:57 | |
| Tak EGO jo?hmmm zajimavy,pripadas mi nejak zvlastne ale co uz proc to treba nezkusit ze jo.... | |
|
Tarrok Veteran
Poeet p?íspivku : 53 Registration date : 29. 07. 07
| Předmět: Re: Tarrok-(zvaný Prasák) Sun 21 Oct - 14:22 | |
| každý člověk je originál ani já nejsem vyjímka (možná) pro allika: já sem STAGGnoval nelíbili se mi ToS | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Tarrok-(zvaný Prasák) | |
| |
|