Dobrý den (neboli čau)
Něco z realu:Jmenuji se Michal Marschalek a jsem ze Severních Čech z města Chomutov.
Je mi 14 let a chodím na ZŠ . Závodně hraji hokej a mezi mé koníčky patří hlavně sport, pc hry(Uo,CS,NHL,FIFA),hulení,la parkour a na posledním ale až posledním škola
Ze hry: Do guildy bych se chtěl přihlásit s postawou jménem Street je to druid . Postawa je založena zatím jeden den a proto je teprw level 9.
Minulost na Endoru : Postawa druid jménem Shagruk - dotáhl jsem ji na level 28 a potom prodal s Se Shagrukem jsem byl w guildách Time odkad jsem odešel kwůli neshodám s pár členmy. Poté mě mé putování Endorem zaneslo do guildy CoM kde jsem strávil az do levelu 28 a zčerwenal . Byla moje dosavadní nejwětší chyba na Endoru a stále mě to mrzí .. Po 10 dnech co byl Shagruk čerwený jsem ho prodal . Za Shagruka sjem běhal ligu weterány a i maestry.
Dalši druid jménem Sanfewnie : To byla moje dosawadně předposlední postawa byl jsem s ní w guilde CiH . Na 15 lewelu jsem ji dal bráchowi protože sjem o prazdniny měl mnoho hokejowých tréninků a na hraní nebyl čas když jsem chtěl znowu začít hrat tak už Sanfewnii neměl nechal si ji ukrást .
Zkušenosti s Endorem: no hraju tu asi tak 5 let +- mezi Shagrukem a Sanfewnii jsem měl 1 rok pauzu a mezi Sanfewnii a Streetem asi 4 mesice pauzu možá 5.
Zkušenosti s PvP: No jak jsem zmínil liga weteráni i maestři spíše ty weti a plánuji jít do ligy . až budu level 20.
Zkušenosti s PvM : Sun1,2 Chrt 1,2 River, Abyss,Castle ,Ice,Stoky
,Orc,Burned. Snad skoro wšechny dungy kromě pevnosti .
Co od guildy očekawám: přátelstwí, dungy, kamarády i kamarádky, důwěru, přijetí
Přínos guilde: kousat,drápat,nowý důwěryhodný kamarád.
Muzika: Mezi me nejoblíbenější žánry patří Hip-Hop , Rap /nejoblíbenější skupiny G-Unit , Non Phixion , Linkin Park ,Lords of the undergound , Wu-Tang Clan a další
Koukám že bych zapomněl na ts atd.
Myslím si že ts mapa icq wentrilo pro mě problém není .. když máma nespí abych ji neprobudil .
Dále rp příběh už se mi psát nechce myslím zže jsem toho napsal už dost . Pokud ne tak stačí napsat na icq 261192315 či tu mi můžete napsat tak zatim .
Čest práci soudruzi a soudružky