Cau lidi jmenuji se Tomáš a je mi 17 bydlím v celkem malém městě Česká Skalice v Náchodském okresu asi malo kdo to znáte. Pobliž se narodila Božena Němcová
. Jinak chodím na střední průmyslovou školu v Novém Městě nad Metují, tato škola je zaměřená na strojírenství. Jinak moje zajmy jsou poflakování se s kamarády venku a o víkendu někam zapařit na nejakou akcičku no a také se najde nějaký ten čas na Ultimu.
Do gildy bych se chtěl přihlásit s postavou, kterou uz hraji celkem dlouho a expim již od založení úplně sám :-) . Je to bersekr jménem Maxell (orc), tato postava je bez pár set expu skoro na 24tém levelu s touto postavou jsem byl pouze v guildě FoR. Myslim si že nemá nějakou špatnou pověst.... nejsem si vědom že bych s nim udělal někdy nejakou prasárnu
. Takže bych vám ostudu snad dělat neměl :-). Další moje postavy jsou ranger jménem Papaja (elf) je to level 21 skoro 22. Taky bych s nim sel rad do gildy, ale s berkem radsi. Moje třetí a poslední postava je craft jménem bagrista. Cvičil jsme ho jenom na mining (skill 100) jinak jsem ho nepouzival....
Jinak Ultimu hraju přibližně 3 roky a za tu dobu jsem nasbíral celkem dost zkušeností jak v PVP tak v PVM.....
Od guildy očekávám dobrou partu na kterou bych se mohl spolehnout a která nedělá podrazy na své členy a ovšem aby se také chodily nějaké ty dungy nebo občas trochu prohnaly PK
To bude asi prozatím vše. Kdyby jste měli nejaké dotazy tak na všechny rád odpovím. Mé ICQ je
319765414