| Přihláška-Kosta | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
kosta PLSák
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 08. 12. 07
| Předmět: Přihláška-Kosta Sat 8 Dec - 18:56 | |
| Zdravim, píšu vám přihlášku pač jsem po dlouhých měsících začal zase hrát a vy jste se mi zdáli v pohodě prostě normální lidi co si chcou zahrat a ne si tou hrou něco dokazovat,moje postavy jsou Kosta paladin human 22level (naky 3K do 23) a este mám rangera Bubaka (half elf 17 lvl). Jinak jsem z Olomouce,me jméno je Michal,je mi 19 let,pracuju jako Elektromontér tudíž přes týden mam čas jen ve večerních hodinách. Naposledy jsem působil v guilde Hob což si asi par z vás ještě pamatuje když jsme měli tu Ali,no nevim jakej jste si omě udělali obrázek,to nechám na vás. Icq na mě je 249-668-400,tsko mam,Vt mit muzu a mapu asi taky. Tak nic vic mě nenapadá tak jse mějte a když tak se někdy potkáme ve hre no | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Sat 8 Dec - 20:12 | |
| Par lidi z guildy si te asi jeste bude pamatovat.Byl jsi celkem aktivni ,pak ses nam bohuzel nekam vytratil...Ja bych byl PRO prijeti. | |
|
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Sat 8 Dec - 21:42 | |
| Ja som tiež za.Plechov je málo. a mám taký pocit, že som s tebou kecal na ICQ. Som ZA.. | |
|
| |
kosta PLSák
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Sat 8 Dec - 22:18 | |
| no mě to nejak prestalo bavit takze od srpna jsem to snad nezapl,ted me to zas zaclo bavit po praci si chvilu zahrat. na rozhovor to si mozna trošku vzpominam ani nevim poradně oč vůbec šlo a je mi to docela jedno tydle časy jsou už snad zamnou a jsem ted aspoň trosku rozmumnej clovek | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Sun 9 Dec - 11:55 | |
| | |
|
| |
Nimterius Master
Poeet p?íspivku : 138 Registration date : 22. 10. 06
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Sun 9 Dec - 14:40 | |
| Nebyl si náhodou v SN? | |
|
| |
kosta PLSák
| |
| |
Tarrok Veteran
Poeet p?íspivku : 53 Registration date : 29. 07. 07
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Sun 9 Dec - 18:47 | |
| to je zpatky rok a pul ty pako :p nak na zacatku prazdiny sme se rozpadli nejsem PROTI | |
|
| |
Nimterius Master
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Sun 9 Dec - 19:55 | |
| já si to myslel....jooo Mamča ta byla dobrá .... jsem PRO | |
|
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Sun 9 Dec - 22:15 | |
| | |
|
| |
kosta PLSák
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Mon 10 Dec - 0:17 | |
| - Nimterius napsal:
- já si to myslel....jooo Mamča ta byla dobrá .... jsem PRO
jo mamča skoda že už ji nemam,snad ji jednou taky zas vyexpim jako kostu ,teda abych este upresnil aby jste to vedeli myslim ze par z vas vite,jsem ted o poslednich vanocich přišel o sve postavy když jsem se pohádal s jakymsi zlím gmkem už ani nevim proč no je to už doba,ale stejne to může byt padnej argument proti,jinak jsem mel v te době paladina 26,priesta 19,rangera 16,roguu 17,15 jen at to vite,tak este zvazte sve rozhodnuti | |
|
| |
Nimterius Master
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Mon 10 Dec - 1:03 | |
| Já to samozřejmě vím ... já oceňuju , že jsi začal hrát znova od začátku a opět paladina...to by udělal asi málokdo | |
|
| |
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta Mon 10 Dec - 1:26 | |
| Taky o tom vim. Tvoje priznani beru jako +. Mam dojem ze nic nebrani aby jsi byl prijat.... PRIJAT lock | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška-Kosta | |
| |
|
| |
| Přihláška-Kosta | |
|