Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 15. 12. 07
Předmět: Joe Bender Sat 15 Dec - 23:55
Dobrý den
-Chtěl bych podat prihlášku do vaší guildy. -Jsem 15 letej kluk z Brna-Bohunic,Uo hraju uz asi 1 rok. -Chtěl tu bych tu prihlásit postavu-Joe Bender,lvl 16. -Rád poslouchám Hip-Hop a někdy si poslechnu aji apokalyptiku. -Postavu mám jen jednu bavi mě hrát za berka. -Byl jsem v guildě OMG a nachvily sem byl v elementu ale to byla jen chvilka. -Proč bych chtěl byt v guildě:Pač se my zda že sem si vybral ferovou guildu. -Postava je moje.Není ukradnuta,mam ju vyexpenou od začatku. -Rád chodim dungy[s dobrou partou lidi]. -No myslim že už nemám co psat když tak se mě mužete na cokoliv zeptat na icq:303157318. -Děkuju.
Nimterius Master
Poeet p?íspivku : 138 Registration date : 22. 10. 06
Předmět: Re: Joe Bender Sun 16 Dec - 0:14
Používáš Ventrilo?
Tilter(Paladin) PLSák
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 08. 12. 07
Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 10. 12. 07
Předmět: Re: Joe Bender Sun 16 Dec - 11:42
Pajas toho kluka znam bydli vedle me v baraku ale nebudu mu kazit povest kdyz mysli ze je to pro nej dobra volba Jsem pro i kdyz ta postava neni originalne jeho muj rogue taky neni od 0 ale radeji si dat na neho pozor muze bejt fakt grazl
Tarrok Veteran
Poeet p?íspivku : 53 Registration date : 29. 07. 07
Předmět: Re: Joe Bender Sun 16 Dec - 12:32
pajas napsal:
-Postava je moje.Není ukradnuta,mam ju vyexpenou od začatku.
tak proč nám ten kluk lže ?
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Joe Bender Sun 16 Dec - 13:09
Tak jestli to dobre chapu : 1) Je to lhar a lze kudy chodi 2) dava si prihlasku do vice guild zaroven
Nemuzu byt jinak nez PROTI
Nemi Veteran
Poeet p?íspivku : 51 Registration date : 06. 07. 07
Předmět: Re: Joe Bender Sun 16 Dec - 14:04
PROTI
*Balthazzar* PLSák
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 09. 12. 07
Předmět: Re: Joe Bender Sun 16 Dec - 14:22
Urcite sem taky proti souhlasim s valim ma pravdu
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Joe Bender Sun 16 Dec - 14:27
Bruci nemáš, ešte niekoho od susedou čo má nie svoju postavu?? Začínam sa obávať, že sa Brno niečim nakazilo. Som jednoznačne PROTI Založ si guildu. KaUP (Kúpené a Ukradnuté postavy) a naber tam ludí z Endoru, nech nám už neposielajú prihlášky. Príjemný deň.
kutas PLSák
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 13. 12. 07
Předmět: JAck Oneill Sun 16 Dec - 14:38
Bruce Lee napsal:
Pajas toho kluka znam bydli vedle me v baraku ale nebudu mu kazit povest kdyz mysli ze je to pro nej dobra volba Jsem pro i kdyz ta postava neni originalne jeho muj rogue taky neni od 0 ale radeji si dat na neho pozor muze bejt fakt grazl
Grazl jako ty Zlodeji? Ta postava je miho kamose z realu on mu ji dal pac uz nebude hrat *taky ji mohl dat me:)* tak se hlasi k nam a nechova se jak grazl to bych nerekl asi se ho zeptam co si o tobe mysli:)
Vali Admin
Poeet p?íspivku : 252 Registration date : 23. 07. 06