Zdravim členy gildy dragon wariors
Tak jsemuji se Vojěch je mi 17 jsem student spš
Zajmi pc + pes
hobby ruzné podle nalady ale věčinou si krapec přividělavam opravami kompů.
ve hre vystupuji pod nickem Bezbolestna je to rogue 18.5 odhadem drive jsem se proslavil v lize pod nickem Lama von koroptef a ze začátku jako Jackal II myslim si že jsem schopen pomoct gildě při expení a troufam si říct "rogue celkem ovladam
"
Postav bylo nezpočet proto jsem názoru, ze stačí vypsat pouze ty,kterym jsem se aktivně věnoval. Nyní hraji krom rogue renga nick Ashan Shuggar.
Minulost v UO je dlouhá pokusim se to trosku zkrátit. Začínal jsem v gilde Night spolu se smudlou a Aki kdyz měl ešte Arawna poté jsem byl dlouho na volné noze. Po pul roce jsem se uchytil v gilde Yokuza byla to pvp gilda tam jsem se seznámil s Tookem, Reaverem a spol. poslední gilda byla ToS pod vedením Gobiho.
UOAM ventrilo mam věnoval jsem se také cod2 kd ejsme byl klan leader takže ts a vt bylo nutností micro samozřejmě mam
Ativni jsem poměrně dost hraji 3-4 hodky denně ale někdy take se tu celý den neukážu na icq jsem stále. O acc se snikym nedělím stejně jako nikomu acc nepůjčuji.
kontakt: icq 436376766
Omlouvám se ale to je asi tak vše co mě napadlo ... kdyby vás dále něco zajímalo klido odpovím na dalsi dotazy