Buď pozdravena mocná gildo!
Abych začal tak nějak hezky od začátku. Píši samozřejmě proto, abych se ucházel o členství ve Vaší alianci. Nejprve tedy něco o mě samotném:
Mé jméno je Jakub, ale stejně mi většina lidí neřekne jinak, než Karle (nenuťte mne vysvětlovat proč
). Pocházím z Opavy, kde žiji celých svých 15 let. Před nedávnem jsem nastoupil na střední, zabývající se Informačními technologiemi, čili zkráceně compy, a doufám, že mé trvání na ní bude delší, než jeden rok. Co se mých zálib týče... no... asi Vás zklamu, ale nic speciálního byste čekat neměli. Jsem prostě takovej ten typ, co má rád fantasy a PC (nejlépe oboje v jednom, tedy Ultimu
). Kdysi jsem se také věnoval modelářství, ale nějak z toho už sešlo. Myslím, že to by tak na úvod mohlo stačit, a vrhněme se společně na mé působení na Endoru.
Pokud si správně vzpomínám, tak poprvé jsem tuto hru objevil asi před... možná tak dvěmi roky. Na hru mě kupodivu nepřivedl nikdo ze známých, a narazil jsem na ni naprosto sám. O to těžší byly také mé začátky. Naprosto jsem nevěděl co a jak... no znáte to. Když jsem však překonal tyto začátky, tak jsem začal zjišťovat, že je zde kupodivu i vcelku dost příjemných lidí, kteří rádi, a bez reptání pomohou. Za zmíňku stojí určitě Bodom Craft, či Čolek, můj současný spolubydlící (myslím na UO). Jak šel čas, tak se ze mě stal udatný a statečný žoldák Franta Fernet, který je momentálně na 19 levelu. Kdysy byl v gildě Just Knights, ale ta se bohužel rozpadla, a to byla i doba, kdy jsem tak nějak přestal s hraním. Nyní jsem však opět zde, a hledám další příjemné lidi, kteří neváhají pomoci, když je třeba. Na oplátku mohu nabídnout služby své, či, popkud to bude nutné, i svého řemeslníka Přemka Podlahy. Z jeho služeb sice stojí za zmíňku asi jen mining, který má na plných 100%, ale i to se občas hodí. To je asi tak vše, co bych mohl říci.
Závěrem ještě dodám, že požadovaný TeamSpeak bych někde v zaprášené složce našel, to samé se týká i koňomapy (UOAM). mé ICQ je 257-001-437, takže pokud by bylo cokoliv nejasné, či scházelo, neváhejte mne kontaktovat, rád vše doplním.
S pozdravem Franta Fernet (popř. Kája z Hustodred
)