Mirik Anonymní
| Předmět: Lemia Sat 12 Aug - 13:32 | |
| Dobry den, jmeno me v Ultime je Lemia - Berserk lvl 18, tuto postavu jsem vymnenil za Andrejku - od lvl 0 muj Craft, mining mel kolem 92, tailoring kolem 63, byla to lvl 13, Lemia byla take lvl 13, tehdy se jmenovala "Karel" a vymnenil jsem ji s hracem ktery byl v guilde MGL (asi znate) Alfa alias Mew - muj dobry kamos. Proc k vam chci?? Protoze chci poznat dobre lidi, sice u nekterych nemam dobrou povest, ale acc nekradu. Dale kvam chci, protoze tu znam par lidi jelikoz jsou z MGL napr. Allaard, Stribrna Liska, Vali a mozna jeste dalsi, byl sem s MGL na mape, byl sem v guildach - LION (pul roku, pak se rozpadla), wind (kdyz byla GM Blaxii), GM guildy KFC a nakonec Lios(akorat ze jak jsem vcera prijel z dovolene tak me vyhodili za neaktivitu. Toje asi vse muj email je - MHejtman@seznam.cz moje icq - 197 629 121. Jmenuji se Mirek Hejtman, je mi 13 let. Pochazim z Uničova (stejne mesto jako Razzor, stejny panelak , akorat o 6 pater niz, sem na holky, moje fotka je tu - http://slim.rajce.net/Lemia_Spectre/ . Dale mam postavu - Tyrande - 12 lvl Heretik (hraje zanej muj bratr, ale tak 1x za mesic pac jezdi dycky do prace na mesic). Dale jsou tam nejake levely 4+ kdyz jsem zacinal, hraji temer 3 roky (jen Endor, DP asi 2 tydny, Moria celkove asi mesic, ale na Endoru se mi libi a zustanu tu (doufam). TeamSpeak mam, mikrofon taky, takze neni problem. A ted k tomu RP pribehu, je uz starej kdysi jsem ho psal na KFC strankach takze se nezlobte , tady je - Jednoho krásného dne se narodilo orčí děvče jménem Lemia. Lemia byla velmi chytré děvče, a tak jako po jejím otci Dunovi, který byl rasou statečného člověka se chtěla stát Bojovníkem se sekerou. Její táta byl jejím vzorem, její matka byla rodná orčice, která ovládala boje s tupými zbraněmi a její jméno bylo Genesis. Genesis byla výborná matka a taky jako Žoldák byla výborná. Když se Lemia konečně dožila svých 18-ti let, tak se stala Začínajícím bojovníkem. Prvně jí trénoval její nadaný otec Dun, který ji učil jak správně se napít refreshe, greater healu, a jak správně sekat. Lemii to náramně šlo a zanedlouho se stala Bojovníkem se sekerou. Když poprvé potkala krvelačného zabijáka, tak utekla do lesa. Byla sama bez ničeho, jen sekeru od krve a krvácela jak jí šípem střelil do nohy. Jak byla v lese tak pořád dokola volalá "otče, pomoc". Ale volání bylo marné, a tak dorazila do města o kterém se říkalo, že je to sídlo zabijáků, které se jmenovalo Forsaken Fortress, najednou tam uviděla nějakého muže s kloboukem, černou holí, který byl v malé budově. Byl to healer, popovídala si sním, a řekl jí, že tu nesmí být moc dlouho, nebo přijdou zabijáci a zabijí ji. Lemia však uviděla banku z okénka u Healera a vzpomněla si, že tam měla nějaké zlaté dukáty. Za ty dukáty si koupila obvazy, ošetřila se. Rouzloučila se s Healerem a rychle utíkala pryč. Uplynulo již necelých 5 let. Kdy už její otec a matka vypsali odměnu tomu, kdo najde jejich dceru, dostane 10 000 zlatých. Lemia žila po celou tu dobu v lesíku a zabíjela Trolly, když procházeli kolem ní. Měla již hodně zkušeností, a najednou když šla podél cesty uviděla jakousi vesničku, kde byli Orcové. Šla tedy do té vesničky a uviděla tam jakéhosi stařce jménem Lars. Dozvěděla se o něm, že zde taky žijí zabijáci, ale i nějací dobří lidé, dále se dozvěděla, že je to Převozník, a že ji za pouhých 50 zlatých doveze kamkoli, kde jen mu síly budou stačit. Řekla mu, že už 5 let žila v lesích, a rodiče neviděla, zeptala se ho tedy jestli nezná jejího otce a matku. Lars řekl "ano, vždyť to jsou moji příbuzní, sídlí v Daugasu nedaleko banky. Rád tě tam svezu.".Lemia tedy neváhala a hned nasedla k převozníkovi Larsovi a ten ji odvezl do Daugasu u malé banky, vysvětlil jí kudy se jde do Křížové Banky a Lemia už utíkala co jí síly stačily. Jakmile dorazila do banky, optala se kde bydlí její rodiče. Všichni jí ukázali směr, kde bydleli. Lemia tam došla a konečně opět uviděla své rodiče, její otec už byl trochu starší a její matka také. Nakonec si vše povyprávěli a Lemia se konečně stala potom Vynikajícím Bojovníkem se sekerou.editace: omlouvam se za tak dlouhou prihlasku a ten pribeh, ale rad pisu tak se nezlobte |
|
Pumrman Veteran
Poeet p?íspivku : 72 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Lemia Sun 13 Aug - 20:39 | |
| V pohode akorat ted je hodne clenu guildy nepritomnych (vetsinou na dovoleny) proto vyrizovani prihlasek bude trvat trochu dele | |
|
Mirik Anonymní
| Předmět: Re: Lemia Thu 17 Aug - 10:04 | |
| Jojo me stejne ted nesel net protoze nekoho pripojovali a bracha formatoval hadr takze si musim nainstalovat uo coz bude zrejme dnes |
|
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| |
Mirik Anonymní
| |
allaard King spamer
| Předmět: Re: Lemia Fri 18 Aug - 13:20 | |
| Prečo nie si v Liose? Omylom ťa vykopli a nechcú ťa vziať s5? | |
|
allaard King spamer
| Předmět: Re: Lemia Fri 18 Aug - 14:44 | |
| Keďže sme ťa poznali tak sa rýchlo rozhodlo. Si prijatý napíš mi na ICQQQQ. | |
|