spouky PLSák
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 20. 08. 06
| Předmět: Lea Mon 21 Aug - 1:59 | |
| Ahoj, ve hře jsem Lea(bersek 18L), Cruft(craft 20, bs 89 tink 60 mining 100 lumber 60), Spoukix(merc 14), Spouky(paladin 16), Bud(rogue 9), Topr (druid 13), Jony Trop(kopáč mining 100), Posel Smrti(herak 13), Omerta(wander 0 poutník) mám ještě další ale malé levly, vyskoušel jsem všechny povolání aš na mágy za toho jsem hrál na shardu moria na kterém jsem hrál asi 2 měsíce. Jinak na Endoru hraju jak to tak uteklo, 3 roky. Nemám žádné PK a pokud vím tak sem za dobu působení nikoho hanebně neokrad. Jinak mé skušenosti jsou spíše v řemeslu kovářském ale ovládám vše včetně PVP. Byl jsem v gildě KFC (s lemiou), a Golden Mám ICQ 313074492, UOAM, TS- mikrofón mám pokud ho bráchy podkánek nerozkousal, yoco injection, razor. (plně ovládám tyto programy, strochou snahy bych je i vytvořil) V realu jsem Zdeněk je mi 18 let bydlim v malém městě u Prahy, s chutí dosebe nalámu pár piv a rumů. Poslouchám rock, punk, ska (český nebo slovenský) Studuju výpočetní technologii v Praze (tak doufám že mi UO nezabrání nedostudovat) | |
|
Zeddicus Veteran
Poeet p?íspivku : 85 Registration date : 03. 08. 06
| Předmět: Re: Lea Mon 21 Aug - 8:12 | |
| Punks not Dead Já sem pro | |
|
Mirik Anonymní
| Předmět: Re: Lea Mon 21 Aug - 10:08 | |
| jsem pro, znam ho, byl v me guilde, mel chut expit a dokaze pomoci druhym a nikdy jsem neslysel nanem nic spatneho |
|
Pumrman Veteran
Poeet p?íspivku : 72 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Lea Mon 21 Aug - 11:58 | |
| Ukzkova prihlaska ma i crafta a vubec nejak my sednu sem jednoznacne pro allarde zaloz hlasovani | |
|
Mirik Anonymní
| |
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Lea Mon 21 Aug - 18:51 | |
| - Pumrman napsal:
- Ukzkova prihlaska ma i crafta a vubec nejak my sednu sem jednoznacne pro allarde zaloz hlasovani
Spouky co mi to len hovori | |
|
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
| Předmět: Re: Lea Wed 23 Aug - 13:08 | |
| PRIjaty | |
|