Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Přihláška do buducna pro meho Priesta :P

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Franky
PLSák
PLSák

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 23. 08. 06

Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeWed 23 Aug - 16:07

Zdravim byvale kolegy z MGL Smile Mam jen taky dotaz, zdali byste nevzali meho Priesta pod vasa ochrana expici kridla Smile Jestli meho priesta nechcete na GS, tak nevadi Smile) Stacil by pristup k vam na mapu, abych mohl pripadne jit s Priestem nejaky ten dung Smile A mam dojem, ze je hloupost abych o sobe neco pisal, ked me znate z MGL Razz veskere potrebne informace by jste meli vedet jiz z MGL fora:) Tak doufam ze se mi naskytne vase odpoved co nejdriv Razz Jelikoz jsem na brigade u Bela Razz a dostal jsem datovou kartu Smile)) Tak pisu, kdyz mam ted chvili klid Very Happy

ad.:Priest: Jmeno: Hashak Gik, zatim lvl 12 Smile hral jsem za nej zatim celkem 12 hodin(bo tak nejak)

2Rando: ty hade, jakto ze jsi nejel na MGL sraz Razz sme se tesili na tu slibovanou medovinku cyclops
Návrat nahoru Goto down
allaard
King spamer
King spamer
allaard

Poeet p?íspivku : 1000
Registration date : 23. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeWed 23 Aug - 16:45

MGL omrezelo?!? Ty hade! Razz Ved neviem Very Happy Ak budes hrat dalsich 12 hodin a budes viac tak ta zobereme pod naše krídľa. Ale nemyslíš že krídla MGL ťa ochránia viac ako naše alebo nebodaj že sa kridla pobijú? Very Happy

V prihlaške je pre mojho priesta... Berieme človeka nie postavu ale výnimka sa dá uskutočniť jedna taká už bola *stares at Xxxxx*
Návrat nahoru Goto down
https://dragon.forumczech.com/index.htm
Franky
PLSák
PLSák

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeWed 23 Aug - 16:56

allaard napsal:
MGL omrezelo?!? Ty hade! Razz Ved neviem Very Happy Ak budes hrat dalsich 12 hodin a budes viac tak ta zobereme pod naše krídľa. Ale nemyslíš že krídla MGL ťa ochránia viac ako naše alebo nebodaj že sa kridla pobijú? Very Happy

V prihlaške je pre mojho priesta... Berieme človeka nie postavu ale výnimka sa dá uskutočniť jedna taká už bola *stares at Xxxxx*

Me jde o to ze Herka a Rang je navzdy MGL Smile A priesta si expim sam bez MGL Smile Kdyz by pak byla absolutni potreba meho Priesta v MGL, tak teprv az potom bych tam presel Smile Ja jen chcu alespon byt na mape, kde by bol Priest potreba a taky by tam byli lidi, co by mi jej postupne pomohli lehce naexpit Smile MGL me neomrzelo a nikdy neomrzi Smile Tohle beru predevsim jakozto nejake zpestreni hry, protoze na MGL mape sem prevaznou dobu sam a to me nebavi Smile)) jinak ted sem si vzpomel ze uz budu s Priestem skoro 13.lvl Very Happy ale GPcka na nej nejsou Smile)) holt budu muset najit 2 kone a prodat Smile Coz by nemel byt problem, kdyz bych mel stesti a nasel zase 15 koni za pul hodky jako asi pred 3ma nedelama kdy sem tamoval naposled Smile
Návrat nahoru Goto down
allaard
King spamer
King spamer
allaard

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeWed 23 Aug - 17:01

Franky napsal:
allaard napsal:

Me jde o to ze Herka a Rang je navzdy MGL Smile A priesta si expim sam bez MGL Smile Kdyz by pak byla absolutni potreba meho Priesta v MGL, tak teprv az potom bych tam presel Smile Ja jen chcu alespon byt na mape, kde by bol Priest potreba a taky by tam byli lidi, co by mi jej postupne pomohli lehce naexpit Smile MGL me neomrzelo a nikdy neomrzi Smile Tohle beru predevsim jakozto nejake zpestreni hry, protoze na MGL mape sem prevaznou dobu sam a to me nebavi Smile)) jinak ted sem si vzpomel ze uz budu s Priestem skoro 13.lvl Very Happy ale GPcka na nej nejsou Smile)) holt budu muset najit 2 kone a prodat Smile Coz by nemel byt problem, kdyz bych mel stesti a nasel zase 15 koni za pul hodky jako asi pred 3ma nedelama kdy sem tamoval naposled Smile
Mame 4 priestov 5 by bolo uz dost zaujimave Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Mirik
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeThu 24 Aug - 9:35

A ten 12 lvl, sice by to slo vyexpit, ale to bys asi snim skapal na 2-3 rany Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Franky
PLSák
PLSák

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeThu 24 Aug - 10:19

Mirik napsal:
A ten 12 lvl, sice by to slo vyexpit, ale to bys asi snim skapal na 2-3 rany Crying or Very sad

Už 13.lvl Laughing

Ustal sem 6 noobu vcera v Orcaku, po tom co jsem byl agresor za leceni kone, ktereho sem se snazil ulecit, kdyz jej tam zacinaly zabijet a mezi nimi bol aj vas Blody, takze jestli resignul, tak kvuli tomu.... Kdyby jste se ptali proc...
Návrat nahoru Goto down
allaard
King spamer
King spamer
allaard

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeThu 24 Aug - 12:22

Franky napsal:
Mirik napsal:

Už 13.lvl Laughing

Ustal sem 6 noobu vcera v Orcaku, po tom co jsem byl agresor za leceni kone, ktereho sem se snazil ulecit, kdyz jej tam zacinaly zabijet a mezi nimi bol aj vas Blody, takze jestli resignul, tak kvuli tomu.... Kdyby jste se ptali proc...
Jj hovoril mi o tom. a nechce s5.
Návrat nahoru Goto down
Franky
PLSák
PLSák

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeThu 24 Aug - 12:55

allaard napsal:
Franky napsal:
Mirik napsal:

Už 13.lvl Laughing

Jj hovoril mi o tom. a nechce s5.

Ale takovy clovek nejspis neni normalni, kdyz se pusti do me, kdyz sem se jen snazil healit kone, po kterem proste sli a ten kun bol sedy a hodilo mi to agres flag... (ja osobne jakozto Ranger s Primarem sem zvykli na pokus o zabraneni HK)
Návrat nahoru Goto down
Franky
PLSák
PLSák

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeThu 24 Aug - 14:05

Nebo vis co allarde? Smile)) stacil by ten pristup na mapu Smile at mam dyztak prehled o tom, zdali se nekam nepujde atd Smile docela by se mi siklo nekam vyrazit do dungu s Priestem Smile
Návrat nahoru Goto down
Stribrna liska
Stokař
Stokař
Stribrna liska

Poeet p?íspivku : 42

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeThu 24 Aug - 15:27

Ahoj franky ja bohužel jet nemohl prevaznbou cast sveho zivota sme tet v praci Sad nemam cas ani na dw pomalu este že to tu maj kluci pod palcem ale ten sras me mrzi uplne sme nanej zapomel co se tiče nemam čas vubec nanic:( affraid
Návrat nahoru Goto down
allaard
King spamer
King spamer
allaard

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeThu 24 Aug - 17:44

Momentalne mame spolocnu mapu z SN skor ta budem ked tak volat cez ICQ
Návrat nahoru Goto down
allaard
King spamer
King spamer
allaard

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitimeWed 30 Aug - 13:46

Lockujem to potom mi napíš na ICQ.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do buducna pro meho Priesta :P   Přihláška do buducna pro meho Priesta :P Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška do buducna pro meho Priesta :P
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlasna-Priesta

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nové fórum: http://dragons.yourme.net/index.htm :: nábor nových členů-
Přejdi na: