Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 30. 08. 06
Předmět: Přihláška Papaja Wed 30 Aug - 14:47
Zdravim ve hře se menuju Papaja, mam postavy Papaju (ranger lvl 18 1k expu do 19) a Drzkorybika (pk craft lvl 15 bs 73 tinkering 51 engineering 45) Uo hraju asi 2 roky. Do guildy bych chtěl s Papajou momentálně sem v guildě Dom, ale tam spokojenej fakt nejsem takže se odtamtud odhlašuju.
Něco o mě: je mě 16 let rád chodim dungy pvm mě docela de pvp snažim se jak to jen de:) Hraju hlavně povečerech neni pro mě problém jít dung třeba do 7 do rana a pak v 9 stavat
Z vaší guildy znám real Hura a Qaso s Hurem sem chodil na základku:) Ostatní rád poznám.
Na závěr: Papaja neni moje postava od začátku měl sem dost smůlu 2 krát me ukradli acc a tak sem kámoše poprosil jestli nemá nějakou postavu protože už sem mě fakt nechtělo začínat znova tak mě dal Papaju lvl 11 a od té doby je moje.
allaard King spamer
Poeet p?íspivku : 1000 Age : 33 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Přihláška Papaja Wed 30 Aug - 15:29
Tak počkáme na ich slovo. Trochu mi je tŕňomn v oku ta postava.
Pumrman Veteran
Poeet p?íspivku : 72 Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Přihláška Papaja Wed 30 Aug - 21:30
Urcite zalos hlasovani, tendle clovek me naucil zaklady ultimy fakt pohodar urcite ho prijmete
Martyn PLSák
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 30. 08. 06
Předmět: Re: Přihláška Papaja Wed 30 Aug - 22:24
já myslel že Vymněněný nebo ukradnutý postavy neberete?kámoš měl papaju ale pak jí vymněnil za druida
allaard King spamer
Předmět: Re: Přihláška Papaja Wed 30 Aug - 22:41
Martyn napsal:
já myslel že Vymněněný nebo ukradnutý postavy neberete?kámoš měl papaju ale pak jí vymněnil za druida
Presne to mi vadí.
papaja PLSák
Předmět: Re: Přihláška Papaja Wed 30 Aug - 23:08
Ja vim že je to v rozporu s vašim kodexem, ale víte jak mě bylo když mě podruhy ukradli acc??? A toho rangu expym od 11 lvlu. To je skoro jako vod začátku ale stoky sem prostě přeskočil. 3. acc piplat od uplnýho začátku když vám 2 vemou to je fakt na psycho.
allaard King spamer
Předmět: Re: Přihláška Papaja Thu 31 Aug - 13:01
Zakladám hlasovanie. Rozhodnite. Ja som sa rozhodol.
Quaso Veteran
Poeet p?íspivku : 63 Age : 36 Localisation : Medea...a Ranger cech :) Registration date : 23. 07. 06
Předmět: Re: Přihláška Papaja Thu 31 Aug - 16:06
Je to hovadak hlasuju na sto procent pro.............. PS: zase si zahulime
allaard King spamer
Předmět: Re: Přihláška Papaja Thu 31 Aug - 16:11
Quaso napsal:
Je to hovadak hlasuju na sto procent pro.............. PS: zase si zahulime
Ako chceš ale keď budú sťažnosti tak letí.
Tý čo nebudú chápať že píšeme že nebere kupované postavy. Dávajú sa výnimky ale na týchto ľudí sa dáva 100x pozor na ich činy.
Martyn PLSák
Předmět: Re: Přihláška Papaja Thu 31 Aug - 17:23
enchci bejt posel spatnejch zprav ale me jednou kdysi davno papaja dost andaval kdyz jsem byl driv u kone a tamnul jsem ho
allaard King spamer
Předmět: Re: Přihláška Papaja Thu 31 Aug - 18:36
Martyn napsal:
enchci bejt posel spatnejch zprav ale me jednou kdysi davno papaja dost andaval kdyz jsem byl driv u kone a tamnul jsem ho
Mám pocit že aj ja som raz tamol koňa práve keď dobehol. Inak Martyn kdo si?
Martyn PLSák
Předmět: Re: Přihláška Papaja Thu 31 Aug - 20:13
Každý den prodávám koně a lamy nejlevněji na celém Endoru 6k/ks
papaja PLSák
Předmět: Re: Přihláška Papaja Fri 1 Sep - 0:19
Martyne možná to papaja byla, ale ja to nebyl na 100000% ja sprostě na endoru nadaval jen jednou když mě ukradli frenzied ostarda a to musíš uznat že je důvod k tomu bejt naštvanej.
Martyn PLSák
Předmět: Re: Přihláška Papaja Fri 1 Sep - 10:49
Já vim jak to bylo s tim ostardem dokonce sem u toho byl A naštvanej máš právo ejt ale né mi nadávat do č... atd... Pk prostě k endoru patří a že ti někdo tamne ostu a já tě pojedu a mám ho to je věc smůly a myslím že není důvod aby jsi kvůli tomu lidem nadával...Seš ještě mladej ale měl by sis v hlavě srovnat že kvůli hře nemusíš nadávat..
papaja PLSák
Předmět: Re: Přihláška Papaja Fri 1 Sep - 21:37
Mno z toho co si napasl tak usuzuju že seš ta čorka co mě sjela a tim pádem sem ti nemoch nadávat protože ani nevim jak se menuješ a ani sem tě tam potom co sem se resnul nepotkal tim pádem sem ti nemoh nadávat tak nevim jak si na to přišel. Myslime oba frenzied ostarda u druidu?
Martyn PLSák
Předmět: Re: Přihláška Papaja Sat 2 Sep - 11:06
Jo a ty nadávky jsem videl na vyvesce...
allaard King spamer