Ahojte moje postava se jmenuje Pan Klobouk ... Na Endoru hraje neco prez rok ... za tu dobu sem mel hooodne postav ale rozdal sem je nebo vymazal ... Postavy ktere mam ted sou Pan Klobouk rogue level 22 (ted 21) dostal sem ji od kamarada z realu protoze prestal hrat ultimu tak mi ji dal na 17 level a sehnal sem si guildu a vyexpil to na level co mam tedka(doufam ze to nevadi ze sem ji dostal) dalsi postava je Merien 11 level prist (muzu prispet delanim recallu) a mam dalsi postavy s tatkou napul ... pk mam ale za nej nebeham ... Byl sem v guildach BoD ktera se bohuzel rozpadla protoze GM Ondatrak odesel do guildy Hell... Potom sem skoro nehral.... a potom sem podal prihlasku do guildy SN se kterou jste meli allianci ale ta se bohuzel taky zacala rozpadat protoze vsichni clenove odchazely do guildy Wolfs .. A tak sem taky odesel protoze to prevzal kamos a zacal tam prijmat lidi ktere sem vubec neznal a neznam... Podaval sem prihlasku do CoM ale tam mne nevzaly .. A neco z realu : Jmenuju se Martin je mi 12 roku a sem z Otrokovic to je blizko Zlina... UOAM mam a TS budu mit az preinstaluju kompl protoze mi nejak nefaka zvuk
tak ho preinstalim a hned stahnu TS jinac mikrofon mam ... Moje icq 190-391-129